Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem vagyok leszbi?
Figyelt kérdés
Még kb. 1 éve történt, hogy barátnőm itt aludt és felelsz vagy merszeztünk, eléggé fel voltunk dobva ezért simogattuk egymást meg ilyenek, a végére meztelenek voltunk és egymáson lovagoltunk meg nyaltuk egymást.. nagyon élveztük mindketten. Ezután többször is volt ilyen. Viszont soha nem járnék egy lánnyal, mindig fiú tetszett, most is fiú tetszik , nem rég majdnem össze is jöttem egyel, szóval én teljesen heteronak tekintem magam, akkor szerintetek ez normális? Barátnőm is mindig fiúkról beszél, szóval ezen kivűl, teljesen normális a kapcsolatunk, olyanok vagyunk mint két barátnő.2011. júl. 18. 18:00
11/22 anonim válasza:
Én szoktam csókolózni a barátnőmmel, barátilag:)És van barátom, tu is róla, de nem zavarja:) ne vedd komolyan, ha nagyon jó barátnők vagytok, akkorez jeelnthet érzelmi kötődést is, vagy ilyen "öribari" kapcsolat kifejezését... 15/l
12/22 anonim válasza:
IMHO attól függ, hogy nevet(gél)tetek -e közben.
13/22 anonim válasza:
De úgy tudtam, nem szokás kettesben "felelsz vagy mersz"-et játszani, vagy tévedek?
14/22 A kérdező kommentje:
nem szokás, csak szórakoztunk
2011. júl. 19. 10:49
15/22 anonim válasza:
Csak a mellnyalas volt vagy egyeb is?
16/22 A kérdező kommentje:
csak az.
2011. júl. 22. 11:28
17/22 anonim válasza:
Vegyetek 1 trapon-t próbáljátok ki ha már ilyen jó barátok vagytok lehettek szexbarátok is (lehet majd még élvezitek is). Am a japánok ezt YURI nak hívják ez nők közötti mély érzelmeket jelent (nem leszbin)
18/22 anonim válasza:
akkor lesz lezbi ha a lányok iránt érez szerelmet illetve szexuális vonzódást
biszex meg akor lesz hogy ha lányok utánn is meg fiúk után is...
19/22 KaTriinn válasza:
Nem vagy leszbi. Ha ezt nem tudtad akkor olvass utána. A leszbi, amikor csak a saját nemét (nő nőt) kívánja. Buuzi ha a pasi pasit kíván. És bisex ha egy személy mind a kettőt. Ha egyszer lett volna akkor annyit mondtunk volna, hogy ok ez a mai napokban nem szokatlan, de nem egyszer volt szóval .......... :) Nincs ebben semmi sem. Én is igy voltam kb 3 évig. Folyamatosan pasim volt, aztán volt barátnőm is (rendes) vele volt olyan mint veletek. Nem pont ugyan az. Aztán 3 év ilyen kínlódás után azt mondtam, hogy ok elég volt. Lehet nálad is igy lesz, lehet hogy áttérsz a lányokra, kitudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!