Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol szoktatok óvszert vásároln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szoktatok óvszert vásárolni és milyen márkájút? ( nemet és kort is írjatok)

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 17:59
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

gyógyszertár, 10db-os Masculan... máshol manapság már veszélyes :/

17/L

2011. júl. 22. 11:11
 12/21 anonim válasza:
Párommal évek óta az Ázsia Centerben vesszük, egyáltalán nem veszélyes, mert original dobozban vannak (4 darabos dobozban ha jól emlékszem). Azért egy nejlonba csomagolt, vastagabb falú dobozon észrevehető lenne, ha kijukasztották. Ha meg veszélyes lenne, akkor már rég megtudtam volna. :) És jóval olcsóbb, mint máshol (ezért nagyobb tételben szoktuk vásárolni és akkor egy jó darabig nincs belőle hiány) :)) (11:10 voltam)
2011. júl. 22. 11:16
 13/21 Tri-nna ***** válasza:
Tescoo...
2011. júl. 22. 13:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Rossmannban Preventivo.
2011. júl. 22. 14:45
 15/21 anonim válasza:
Haha 2.ik kommentet adom :))).Amúgy nálam változó hogy hol.
2011. júl. 23. 14:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Drogériákban vagy bevásárlóközpontokban.

Durex és LifeStyles (xxx/F)

2011. júl. 25. 09:56
 17/21 Csocsóka007 válasza:

Mi LifeStyles-t használunk és a Rossmanba vesszük többnyire mindig...vagy a sötétkéket (500-600) vagy a SKYN-t... a SKYN nagyon bejön (700-800Ft) és ugye az jó latexallergiásoknak is... én csak ajánlani tudom

A Durex nem jött be...

17/L

2011. júl. 25. 12:41
 18/21 vaszily katalin ***** válasza:
nekem a férjem gondoskodik rola.ő34éves.én 30.tescoba az izest szoktuk.s a 12darabosat s a legolcsobat.de van amire viszketés jön rá .azaz alergia lép fel.az nem veszük legközelebb.most legutobb.ACTaroma.vetünk.legolcsobb.iszonyu vékony.de volt amikor 1szer ki szakat.hánistenek nem akkor..9éve házas .2 fiucskával.szia.élvezd az életet...hihihi.pusz
2011. júl. 26. 09:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Én már sehol mert fogamzásgátlót szedek, viszont azt gondolom jó ha tudod, hogy Durex kicsi méret, Life Style nagy. Preventor nagyon jó és akciósan 6 db 300 valamennyi. A nagyon vékonyakkal vigyázni kell mert könnyen szakadnak. 19/L
2011. júl. 26. 20:49
 20/21 anonim válasza:
bárhol vehetsz az előbb felsoroltak közül, bármilyen márkát. mi a párommal kipróbáltunk már minden létező fajtát amit kapni lehet, és egy sem szakadt el. az a másik dolog, hogy ha folyamatosan a zsebedben van, pénztárcában, magasabb hőnek van kitéve, akkor a legdrágább, legminőségesebb is ki fog szakadni (24 órán keresztül ha testhőmérsékleten tartod károsodik). újabban legtöbbet a Fetherlite ultimat használjuk a Durextól. F/23
2011. júl. 27. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!