Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már olyan aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan aki kipróbálta két férfival?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Milyen volt? Miket csináltatok együtt? És hogy jött össze a szituáció? Direkt vagy csak jött?
2011. júl. 18. 16:29
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nagyon jó volt, életem végéig emlékezni fogok rá. Mindent kipróbáltunk amihez kedvünk volt. A kedvesemet már megajándékoztam egy hármas felállással( ő, én és egy barátnőm). Egyszer említettem neki, hogy én is kipróbálnám két férfival, először nem akarta de aztán igent mondott. Egy helyes haverja nálunk aludt gondoltuk helyzetbe hozzuk. A kedvesem már régebben finoman leinformálta, hogy mit szólna egy ilyen hármashoz, nem mondott nemet :). Szeretkeztünk a hálóban ő a nappaliban aludt (volna) :). Aztán egyszer csak bekopogott hozzánk álló f..okkal, naná, hogy nem dobtuk ki. Ez direkt volt, spontán nem csinálnám, nekem fontos volt, hogy ki a férfi és leinformálható legyen.
2011. júl. 18. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!