Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elég nagy-e számotokra csajok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég nagy-e számotokra csajok? (Méretek lejjebb)

Figyelt kérdés

Csajok ha a farkam nyugalmi állapotba 14 állva 22 akkor szerencsés vagyok.?

Átmérő 4cm.

40-60éves nők válasza érdekelne

2011. júl. 18. 15:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Most komolyan 16éves vagy???

Álmodik a nyomor mi??? x)

19L

2011. júl. 18. 16:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy érett nők véleményére vagy kíváncsi. Nem is kell messze menned, csak a konyháig!
2011. júl. 18. 16:59
 13/16 A kérdező kommentje:

16:57

Igen te álmodhatsz mert soha nem fogsz ilyet kapnii:DDD

2011. júl. 18. 17:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem tudsz kamuzni tesaa :D:D

Én is 16 vagyok, 18 cm hosszú de jóval nagyobb az átmérője 4 centinél....akkor ez most, hogy van? :O.....hiába akartál a hosszúsággal keménykedni, a vastagság jóval fontosabb!

Ja és még 16 vagy és 40-60 év körüli nők véleménye érdekelne?! Milyen egy génkezelt android vagy te??! Szóba se állnának veled!

Szóval egy jó tanács: Mielőtt farok méretekkel akarsz vagánykodni, előtte dolgozd ki a részleteket is!

2011. júl. 18. 17:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, ez a hurkapálcika effektus!
2011. júl. 18. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Amúgy áruld már el, hogy kinek kéne a 22 centis farkad?

A nők kb 80%-a fog elküldeni egy olyan szöveggel, hogy "anyádnak rakd be ezt". A maradék talán belemegy, hogy próbáljátok meg, aztán jön rá, hogy mégse olyan jó ez neki.

Szerintem nagyon nem vagy szerencsés, majd rájössz később.

És még mindig nem nagyon számít, hogy kinek mekkora, csak gondoltam leírom, hogy ha már ilyen f4szoskodós témánál vagyunk.

2011. júl. 18. 17:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!