Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a huvelyi orgazmus "ismertetojelei"?
Figyelt kérdés
Nekem még nem sikerult,de nagyon élvezem a szexet,mikor "belém teszi" végig fut rajtam olyan jo érzés.Lehet ugy oragzmusom hogy nem is tudom hogy most pont elélveztem? csikloi az mindig megvan.2011. júl. 18. 15:53
1/4 anonim válasza:
Az egész tested megfeszül, a hüvelyed összeszűkül (ezt a részét a fiúk is élvezik, ha épp benned vannak) és egyszerűen nem bírsz magaddal. Ilyenkor ha a fiú figyel rád, egy kicsit lassít, amíg újra kitágulsz egy kicsit.
2/4 anonim válasza:
Az én esetemben olyankor is van összehúzódás az izmok játéka!A párom is érzi!:)..és imádja!
3/4 anonim válasza:
Nekem az egész testem megfeszül, kinyújtom a lábam, és a hüvelyem is kicsit összeszorul, olyan pisilhetnékem van. Egyébként olyan mint a csiklós orgazmus, csak kicsit tovább tart, legalábbis szerintem.
4/4 anonim válasza:
két és fél éve élek szexuális életet, csak magamnak tudok hüvelyi orgazmust csinálni, szex közben nem tudok elmenni. :S csikló orgazmusom viszont nagyon nagy.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!