Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem a barátommal de nagyon meghúzta/nyomta a mellem és azóta iszonyatosan fáj?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak vele.Oldalt nagyon meghúzódott,és belenyilal a fájdalom.Mit csináljak vele?Légyszi válaszokat!!2011. júl. 18. 15:01
11/23 A kérdező kommentje:
Háziorvoshoz forduljak?
2011. júl. 18. 15:19
12/23 anonim válasza:
Talán inkább nőgyógyászhoz nem? Vagy ez nem oda tartozik?
13/23 anonim válasza:
Amúgy persze, menj el vele orvoshoz, az egészséggel nem szabad játszani!
14/23 A kérdező kommentje:
De ilyentől nem lehet komolyabb baja a mellemnek igaz? Persze elmegyek csak addig is érdekelne
2011. júl. 18. 15:25
15/23 anonim válasza:
Jo alaposan szoritsd es csavard meg a golyoit. Aztan majd ami kremet beszerez ra abbol lopj magadnak.
16/23 anonim válasza:
Én nem vagyok orvos, de szerintem olyan komoly baj nem lehet belőle.
17/23 anonim válasza:
persze hogy menj el dokihoz.
Csaknem kell neked egy 30 éves faszi hogy elmagyarázza, hogy a mell érzékeny, és hányféle gond alakulhat ki az ilyesmitől.
Nem otthon kell pánikolni, hanem reggel elmentél volna, és ezzel túlvagy az egészen reggel legkésőbb tízre.
19/23 A kérdező kommentje:
nem kell megtapasztaltam milyen érzékeny.Csak gondoltam,hátha elmúlik még ma.De hát nem múlt el..
2011. júl. 18. 15:44
20/23 anonim válasza:
De lehet komolyabb baja!
Nem véletlen, hogy a vívóknak is külön mellvédő kell, mert a véletlen megszúrják akkor elvileg mellrákot is okozhat. (vívtam)
Nem megijeszteni akartalak, de remélem ennek tudatában már minél hamarabb elmész.
És a barátodat meg rúgd tökön legközelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!