Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tegyem a szüleim egy éjszakára?
Van egy párom, nem vagyunk már gyerekek, de úgy adódott,h jelenleg mindketten a szüleinkkel élünk.
Ilyen kapcsolatban még sosem voltam, rettentő macerás...
Mindenhol szexelünk, ahol csak lehet, kölcsönkapott lakás, kocsi, természet stb... De jó lenne már végre egy nyugodt alkalom, mikor nem kell rohanni, pakolni, bujkálni, menekülni, mintha valami bűnös dolgot tennénk.
Hova tegyem a szüleim egy hétvégére,ha a nyaraltatásuk kicsit drága lenne:) ? Nics nyaralónk, sőt még távoli rokon sem:S
Nem órákat szeretnék, hanem egy nyugodt, hosszú éjszakát...
Várom az ötleteket kreatív barátaim:)
Köszi
Amikor elváltam és hazamentem az apámhoz,én is így voltam a párommal.Ahol lehetett összehoztunk egy szerelmes órákat,de mégsem voltunk együtt egy teljes éjszaka.
Mivel nálunk sem volt nyaraló,sem rokon,sem az anyagi helyzetem nem tette lehetővé,hogy befizessem őket egy wellness hétvégére,így a következőket tettük.Mi mentünk el szállodába.Vidékre egy olcsó kis hangulatos motelbe.Párszor ezt játszottuk meg,és amikor rájöttünk,hogy működik a kapcsolata albérletbe mentünk közösen.Ennek 10 éve és azóta is boldogan élünk..:)
24 évesek vagyunk... Nem véletlenül nem albérletben lakunk, anyagi helyzetünk jelenleg ingatag,hogy finoman fejezzem ki magam... SZóval a hotelszoba sem annyira jó ötlet, meg kicsit elegem van már az idegen "kölcsön" ágyakból..
Jó lenne a saját ágyamban heverészni vele... Meg főzni neki/vele egy vacsit.. Stb...
Nem, a szüleim normálisak:)
Lehet,h én nem... De úgy érzem ,h kinőttem abból,h anyukámék mellett sétáljak el szextől csillogó szemmel a fürdőbe,h rendbe szedjem magam:)
Vagy,h csendben kelljen maradni,h ne okozzunk kínos perceket a kihallatszó hangokkal...
"Hova tegyem a szüleim egy éjszakára?"
Zárd be őket a pincébe:D Bocsi, de ez spontán jött. Amúgy valahogy biztos meglehet oldani, talán ha beszélnél velük?
az még nem jutott eszedbe, hogy megkérd őket, hogy menjenek el egy éjszakára? egy kis spórolás és kijönne egy egy éjszakás wellnes hétvége. a szülőkre is ráfér gondolom a kikapcsolódás és a lakás is üres lesz.
vagy akárhova máshova. velük beszéld meg.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!