Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi férfiak miért izgulunk fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi férfiak miért izgulunk fel a női mellre?

Figyelt kérdés
lehetőleg tudományos jellegű választ kérek!
2011. júl. 18. 14:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A nők mért izgulnak fel a férfi péniszre?
2011. júl. 18. 14:17
 2/18 anonim ***** válasza:
A cél a génújítás! Így alkalmazkodik az ember a változó környezetéhez.
2011. júl. 18. 14:20
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha neked tudományos indok kell, hogy ráizgulj egy nő mellére, akkor egy f.sz vagy.
2011. júl. 18. 14:21
 4/18 anonim ***** válasza:

14:21

xdxdxd

imádlak:D

2011. júl. 18. 14:21
 5/18 anonim ***** válasza:
Másodlagos nemi jelleg.
2011. júl. 18. 14:30
 6/18 anonim ***** válasza:
A mell az utódtáplálás eszköze, egy egészséges, szép mell utalhat a jó táplálási készségre.
2011. júl. 18. 14:33
 7/18 anonim ***** válasza:

igaz én lány vagyok xD de kicsit utána keresetem.. ezt találtam:

A fiúk esetében a kamaszkortól kezdve a női mell a fantáziálás egyik fő témája, amely többnyire az önkielégítések során is nagy szerepet játszik. A férfiak szexuális fantáziáiban a női mell simogatása és szájjal ingerlése szerepel izgalomfokozó tényezőként.

A túl erős ingerek gyakran elriasztják a nőt, és gátolják az egészséges mellerotika kialakulását. A férfiakban tudatosítani kell, hogy a pettingben a szerelmi előjátékban eleinte csak egészen finoman ingereljék partnerük mellét, később is tartsanak mértéket, ügyelve a hatásra. Tanítani lehetne azt is, hogyan kapcsolják össze a mell finom ingerlését a csikló ingerlésével, hogy ezáltal feltételes idegkapcsolat keletkezzen a mell ingerlése és a szexuális izgalom között.

A mell ingerlésének hatékonysága is elsősorban a partnerek érzelmi viszonyán múlik. Közömbös vagy rossz érzelmi viszony esetén a legügyesebb szerelmi technika is hatástalan marad. Egy szerelmes nő viszont valósággal extázisba eshet, ha szeretett partnere megérinti a mellét.

Hát remélem tudtam segíteni :D

2011. júl. 18. 14:41
 8/18 sxy válasza:
Ez igen egyszerű kérdés csupán ki kell számolni a női mell térfogatát,és azt meg kell szorozni a férfi szeméremszőrzetének hosszúságával 6x10 a 23.-on majd pitagorasz tételt alkalmazva meg is van a válasz!:)
2011. júl. 18. 14:43
 9/18 anonim ***** válasza:

"6x10 a 23.-on"

Szóval úgy gondolod, hogy a mol és a mell között van valami kapcsolat? Végül is elgondolkodtató...csak 2 betű a különbség :D

2011. júl. 18. 14:46
 10/18 anonim ***** válasza:
MEGVAN! 87.
2011. júl. 18. 14:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!