Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi férfiak miért izgulunk fel a női mellre?
igaz én lány vagyok xD de kicsit utána keresetem.. ezt találtam:
A fiúk esetében a kamaszkortól kezdve a női mell a fantáziálás egyik fő témája, amely többnyire az önkielégítések során is nagy szerepet játszik. A férfiak szexuális fantáziáiban a női mell simogatása és szájjal ingerlése szerepel izgalomfokozó tényezőként.
A túl erős ingerek gyakran elriasztják a nőt, és gátolják az egészséges mellerotika kialakulását. A férfiakban tudatosítani kell, hogy a pettingben a szerelmi előjátékban eleinte csak egészen finoman ingereljék partnerük mellét, később is tartsanak mértéket, ügyelve a hatásra. Tanítani lehetne azt is, hogyan kapcsolják össze a mell finom ingerlését a csikló ingerlésével, hogy ezáltal feltételes idegkapcsolat keletkezzen a mell ingerlése és a szexuális izgalom között.
A mell ingerlésének hatékonysága is elsősorban a partnerek érzelmi viszonyán múlik. Közömbös vagy rossz érzelmi viszony esetén a legügyesebb szerelmi technika is hatástalan marad. Egy szerelmes nő viszont valósággal extázisba eshet, ha szeretett partnere megérinti a mellét.
Hát remélem tudtam segíteni :D
"6x10 a 23.-on"
Szóval úgy gondolod, hogy a mol és a mell között van valami kapcsolat? Végül is elgondolkodtató...csak 2 betű a különbség :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!