Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk lányok, lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok, lefeküdnétek egy fekete bőrűvel?

Figyelt kérdés
Nem ilyen képzeletbeli figurákra gondolok, mint Beyonce vagy Will Smith, hanem átlag arcokra Budapest utcáiról.
2011. júl. 18. 14:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
nem fúj
2011. júl. 18. 14:10
 2/15 anonim válasza:
54%
Egyszer mindent ki kell próbálni....xD
2011. júl. 18. 14:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Gőzöm sincs, milyenek az átlag arcok budapest utcáin, de debrecenben az egyetemen elég sok van és így ismerkedtem össze a párommal is aki fekete... azt tényleg nem tudom, milyenek mászkálnak pest utcáin, de akik itt vannak egyetemen azok többnyire rendesek, értelmiségiek

22/L

2011. júl. 18. 14:12
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:10

Rasszista állat...mivan, ha valaki már fekete, akkor állatként kell kezelni? Mi lett itt?

Komolyan, egy csomó ember úgy néz a feketékre, mint valami kiállítási majmokra!

Hát...Afrika déli részén ezek a nyomorult rasszista barmok visszakapnák mindazt, amit ők itt tesznek!

DD

2011. júl. 18. 14:16
 5/15 A kérdező kommentje:

Dirty Dancer, úgy érzem kicsit túl lőttél a célon. Attól mert valakinek nem szimpatikus szexuális téren a fekete bőr, attól még nem "rasszita állat".

Írásodból tekintve inkább te vagy az, aki szélsőséges liberális elveivel nagyobb gondokat jelent.

2011. júl. 18. 14:22
 6/15 anonim ***** válasza:

dirty dancer

nem vagyok a feketékre rasszista max a cigányokra de mind1

a feketéknek általában nagyon hosszú farkuk van és én ezt nem szeretem nem a fekete bőrüket..

2011. júl. 18. 14:31
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem ! Semmit nem látok ezekben a népcsoportokban ami nekem kedvező !

Sőt : http://www.youtube.com/watch?v=IjPVdxoD5nc

2011. júl. 18. 14:37
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát ez jó depresszív videó, de igaz. Láttam már pár ilyet. Habár ez nem a kérdésemhez kapcsolódik.
2011. júl. 18. 15:04
 9/15 anonim ***** válasza:

PErsze

22F

2011. júl. 18. 16:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Hu, a Children of men de jo kis film!!!!

Azt viszont nem tudtam, hogy 2029-ig elore meg van mar irva a vilagtortenelem...:D

Hogy a kerdesre is valaszoljak: eltem egy ideig Londonban, sok-sok bevandorlo kozott es egyaltalan nem vonzanak a neger lanyok, alig lattam egy-kettot, aki tetszett volna!

Az a helyzet, hogy a kozhely rohadtul igaz: a magyar lanyok tenyleg a legszebbek!

2011. júl. 18. 18:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!