Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hallottam hogy vannak olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottam hogy vannak olyan maszturbálási pozíciók amik egészségtelenek. Ez igaz? Ha igaz akkor mondtok példákat?

Figyelt kérdés
tudom hogy hülyekérdés, de azért egészséges szeretnék maradni...
2011. júl. 18. 13:23
1 2
 1/14 FAKhelper ***** válasza:
100%
Pl autópálya belső sávjában ülve eléggé egészségtelen.
2011. júl. 18. 13:25
 2/14 anonim ***** válasza:

Először is fiú/lány vagy?

Ha fiú, akkor a lényeg, hogy tarts egyenesen, ne oldalra cibáld, mert évek alatt kicsit görbülhet. (Már több helyen olvastam.)

2011. júl. 18. 13:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Alapvetően egészségtelen, elsorvad a gerinced ...
2011. júl. 18. 13:54
 4/14 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Húsdarálóban fejjel lefelé is egészségtelen.
2011. júl. 18. 14:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Inkább élethelyzetekben, pl. irodában, amikor bármikor rád nyithatnak, a stessz károkat okozhat.

Meg ne dugj fel befőttes üvegeket, piszkos dolgokat.

2011. júl. 18. 14:11
 6/14 anonim ***** válasza:

irodában izgalmas, az egyszer biztos

egészuségtelen továbbá az anyóssal kiveretni, amikor az asszony is otthon van :DDD

2011. júl. 18. 16:28
 7/14 A kérdező kommentje:

hát nem teljesen erre gonoltam...(de hát gyakorikérdések.hu színvonaltól mit lehet várni...)

azt hiszem pl hogy ha valaki álva csinálja, akkor egy időután nem lesz egészséges a heréje... :S de ez nem biztos

am fiú vagyok

2011. júl. 18. 20:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"(de hát gyakorikérdések.hu színvonaltól mit lehet várni...)"

Nem a válaszokkal van itt a baj, hanem a kérdésekkel ... hülye kérdésre, hülye válasz ...

2011. júl. 18. 20:14
 9/14 anonim ***** válasza:
Már miért ártana az állva masztizás a herének? És az állva szexelés? Az már inkább ártalmasabb, mert ha emeled a csajt az árthat a gerincednek.
2011. júl. 18. 20:14
 10/14 A kérdező kommentje:

jól van...ha hülye kérdés hogy féltem az egészségemet, akkor igazatok van...inkább cigizzünk, piáljunk, drogozzunk, ki nem szarja le az egészsége...

de ha ilyen kérdést írnék ki ami a drogokról szól..."ne drogozz, egészségtelen"

erről a színvonalról beszélek...:)

2011. júl. 26. 12:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!