Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy csajnak hány orgazmusa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csajnak hány orgazmusa lehet egy nap?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Barátnőm naponta 3-4x kívánja a szexet, egy együttlét alatt 3-4-5 orgazmusa van általában. Azt nem kérdeztem, hogy masztizni ezen kívül szokott e, de lehet, illetve ha nem találkozunk akkor tudom, hogy szokott. Szerintem, ha ennél többet kívánsz, az már kicsit eltér a hétköznapitól ...
2011. júl. 18. 11:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, próbáld ki :D De már ha belekezdesz, hívj guiness rekordosokat, hátha bekerülsz :D 1 nap alatt a legtöbb orgazmust elért nő
2011. júl. 18. 11:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy-egy jól sikerült ujjazásnál 5-6 fölött áll meg a számláló. Ebben van néhány kisebb, kívülről talán észrevehetetlen, meg kettő olyan, hogy utána egy fadarabba kell életet lehelni. Persze volt extrémebb is, de az ritka, így statisztikailag nem számít. Leggyakoribb az 1-2 orgazmus (éheztetés után, vagy napi 2-3. alkalom), 3-4 (napi első, ha nem túl intenzív, vagy fájdalmas), de ha igazán jól megy, akkor 5+ :)

Lovaglásnál (behatolás nélkül) 2-3 körül.

Kérdésre a direkt válasz: maximálisan talán elérhető 100 körül, de utána egy hétig bugyit sem tud húzni és nem egészséges.

20/F, 19/L

2011. júl. 18. 11:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!