Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom és én két hónapja vagyunk együtt és 1hónap után feküdtünk le (már nem vagyunk tizenévesek). Én már az elején mondtam neki, hogy még nem volt soha hüvely orgazmusom, csak csikló ingerlésével. Miért nem csinálja nekem?
MEgint csin vagyok.
Értem én a problémát, de nem lehet mindent egy emberre hárítani. Ha szar-szemét alak lenne, akkor nem tenne meg mindent a hálószobán kivül a lányért és gyerekéért. Annyit mondtam, hogy praktikákat kell bevetni, hogy felcsigázzuk a másikat és ezáltal mindenkinek jó legyen.
Köszönöm a válaszokat és, hogy aki írt az csak segíteni szeretne a saját gondolatai ill. tapasztalatai szerint.
Az orális dolgot nem szeretném vele erőltetni, bár az előző páromnak nem volt gond...sőt imádta csinálni nekem és mindig is volt orgazmusom... viszont valóban kézzel sem szeretné és azt mondta nekem, hogy az előző barátnői mind úgy élveztek el, hogy szeretkezés közben, hüvely általi orgazmussal. viszont az már valóban rosszul esik, hogy ő elvárja hogy orálisan elégítsem ki! De én ilyen vagyok szeretek adni, csak a kérdés az meddig lehet így csinálni ezt a dolgot! Remélem idővel jobban hozzászokik és kedvet kap hozzá, vagy tényleg elválnak útjaink, ami nagyon nem szeretnék...:(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!