Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/L-titeket mennyire nehéz rávenni hogy kinyalhassanak? :D
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 10:35
1/9 anonim válasza:
A 17/L-eket azokat nehezebb mint a 16 és fél L-eket. A legkönnyebb a 29L-eket, a 17-el tényleg pont belelőttél a legnehezebb L-be. És tényleg ez nem a lánytól függ, hogy milyen típus, milyen a stílusa, mekkora ribi, szerelmes-e, szereti-e, nevelkedés hanem attól hogy hány éves. Szeretném idén a Nobel díjat neked adni.
3/9 anonim válasza:
az a kor nem kéne oda.:DDD nem midnenki ugyanolyan.tökre emberfüggő. kell egy kis pia meg fű.
4/9 anonim válasza:
Minden nő szereti, úgyhogy semennyire!
6/9 A kérdező kommentje:
naba...
2011. júl. 18. 11:14
7/9 anonim válasza:
Engem lehetetlen.
20/F
</trolling>
Van, aki megalázónak tartja, van aki csak úgy képes elmenni, ha nyalták. A barátnőm (19/L) imádja, de megvan anélkül is - ez rám annyira már nem igaz :D
8/9 anonim válasza:
18/L vok,régebben utáltam de ma már nagyon szeretem mikor a barátom így kényeztet
18/L, 3 éves kapcsolattal
9/9 anonim válasza:
Először nehezen lehetett rávenni, lassan mentem bele, de a páromnak most már nem kell "kérnie". 17/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!