Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne csiklói orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne csiklói orgazmusom a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
együtt veszítettük el a szüzességünket kb 5 hónapja, de nem volt még neki orgazmusa, se csiklói se hüvelyi. Tudom hogy hüvelyire nem mindenki képes, de csiklóira igen. Kérlek segítsetek, hogy hogyan érhetnénk el ,hogy a barátnőmnek csiklói orgazmusa legyen.Már nagyon sokféle képen próbáltam, de eddig sehogy sem jött össze, mindig azt mondja hogy nem érez semmit és egy idő után mindig abba hagyjuk. Segítsetek kérlek. F/19 L/17
2009. ápr. 2. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit túlstresszelitek a dolgot. Ne az orgazmusra játsszatok, hanem a meztelenkedésre, ölelkezésre, játékra. El kell engednie magát mielőtt orgazmusa lesz. Ha egy kicsit is parás a csaj, és te is nyomulsz, hogy legyen már orgazmus, csak csalódás ér. Relax, azt mondom.
2009. ápr. 2. 11:26
 2/2 anonim ***** válasza:
87%

Nem akarlak elkeseríteni,de statisztikai tény,hogy a nők kb 15-20%-a semmilyen orgazmusra sem képes.Ettől még lehet jó a szex.csak azért írtam mert ez is benn van a pakliban. Olvass utána.

Most lehet lepontozni:)

2009. ápr. 2. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!