Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már fehér sárkányban részetek?
Terminus technicus-ok ------> Máglyára velük!!!
XD XD XD
Ja, akkor mégse vessük máglyára, inkább megtanulom a kifejezést! XD
Velem már volt ilyen, de egyáltalán nem szándékosan, csak éppen ugyanakkor lőtt a Barca is, mikor a faszim és pont rosszkor mondtam, hogy "MMMmmm", az orromon keresztül! XD
Csípett hát! Nyilván! Nem ment még kóla az orrodba?! Na, ez pont olyan! Csupán arra volt jó, hogy halálra röhögjük magunkat (én meg közben folyamatosan tüsszögtem! XD)!
Nekem csak olyanban volt részem amikor már régen ürítettem, hogy a csaj két fülén spriccelt ki oldalra és szivárgott a szemgolyói alól is! Pár nappal később kicsit hátba vágtam és a feje aljában még mindig lötyögött egy kicsi, de szerintem azóta már kiszáradt! Ilyenkor a maradékot acetonos melegvízzel ki lehet mosni, hogy ne tömődjön el. Ilyenkor betöltöd az orrán és összelötykölöd a fejét belülről.
Ha viszont le is nyelt a fehérből valamennyit akkor kakaóport kell vele etetni, az felszívja!
Ennél jobb viszont a kalóz figura.
Mikor már majdnem elélvezel, kirántod a szájából, szemen lövöd vele, aztán meg bokán is rúgod hogy sántítson!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!