Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már fehér sárkányban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már fehér sárkányban részetek?

Figyelt kérdés
Írjatok kor és nemet is!

2011. júl. 18. 02:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Fehér sárkánnyal még nem, de kérdezd Hagridot...
2011. júl. 18. 02:34
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
hát egyszer annyit szívtam hogy rózsaszín nyulak repültek a fejem fölöt, nem figyeltem lehet volt sárkány is köztük..
2011. júl. 18. 02:38
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Terminus technicus-ok ------> Máglyára velük!!!

XD XD XD

2011. júl. 18. 02:47
 4/20 A kérdező kommentje:
A férfi élvezés előtt a lány torkába nyomja a farkát, és megcsiklandozza a csajt, hogy nevessen, vagy köhög a csaj, és akkor az orrán jön ki a sperma.
2011. júl. 18. 02:56
 5/20 anonim ***** válasza:
50%
Ugye ezeket a kérdéseket ilyenkor nem gondoljátok komolyan? Vagy tényleg azt várjátok, hogy valaki elmeséli, hogy vele már megtörtént? :D
2011. júl. 18. 03:56
 6/20 A kérdező kommentje:
Leginkább az érdekelne, hogy utána tényleg napokig csípi a lány orrát, vagy annyira nem vészes?
2011. júl. 18. 04:54
 7/20 anonim ***** válasza:
60%
én segitek igen csipni fogja sokáig neki és a szaglása 70%-ban megszünik meg a beszéde is kicsit fura lesz ha jót akarsz neki akk ne csináld meg ha magadanak akkor tedd
2011. júl. 18. 04:57
 8/20 anonim ***** válasza:
91%

Ja, akkor mégse vessük máglyára, inkább megtanulom a kifejezést! XD

Velem már volt ilyen, de egyáltalán nem szándékosan, csak éppen ugyanakkor lőtt a Barca is, mikor a faszim és pont rosszkor mondtam, hogy "MMMmmm", az orromon keresztül! XD

Csípett hát! Nyilván! Nem ment még kóla az orrodba?! Na, ez pont olyan! Csupán arra volt jó, hogy halálra röhögjük magunkat (én meg közben folyamatosan tüsszögtem! XD)!

2011. júl. 18. 05:05
 9/20 anonim ***** válasza:
77%

Nekem csak olyanban volt részem amikor már régen ürítettem, hogy a csaj két fülén spriccelt ki oldalra és szivárgott a szemgolyói alól is! Pár nappal később kicsit hátba vágtam és a feje aljában még mindig lötyögött egy kicsi, de szerintem azóta már kiszáradt! Ilyenkor a maradékot acetonos melegvízzel ki lehet mosni, hogy ne tömődjön el. Ilyenkor betöltöd az orrán és összelötykölöd a fejét belülről.

Ha viszont le is nyelt a fehérből valamennyit akkor kakaóport kell vele etetni, az felszívja!

2011. júl. 18. 08:49
 10/20 anonim ***** válasza:
76%

Ennél jobb viszont a kalóz figura.

Mikor már majdnem elélvezel, kirántod a szájából, szemen lövöd vele, aztán meg bokán is rúgod hogy sántítson!

2011. júl. 18. 08:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!