Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas szex, egyhangúság ellen?
Már mindkettő megvolt :DD
Nem az.. Hogy csak a fantázia. Valami újat akarok mutatni.
Köszi :)
Ha rákérdeznék, biztos azt mondaná neki így jó, de hiába jó, és szeret engem, nem szeretném mindig ugyanazt. Jobb lenne neki ha változatosabb lenne.
Figyi, szerintem várj a soksok ötlettel addig, amíg tényleg laposabb lesz a dolog, és akkor újíts be :) Ez kb olyan, minthogy egy motornak a tankjából egy csepp elfogy, akkor azt rögtön utántöltöd. Inkább várd meg, míg "elfogy az üzemanyag" egy része, és újíts be valami nagyobbal :)
Hajrá! 16/F
A motoros példa nem jó! Ez inkább a "borosüveg-téma"!
Ha vettél egy jó bort, akkor egy darabig töltögeted újra sz*rabb borból az üvegét, de aztán elkezd kopni a címkéje, a sz*r borod is elfogy és akkor elballagsz a boltba és visszaváltod!
Amúgy szerintem nagyon föl tudja dobni a dolgot a szerepjáték és a kikötözés! Ki kell próbálni!
Mi az exemmel nagyon sokat kártyáztunk (általában hatvanhatoztunk), a vesztes ivott egy pohár bort, aztán, mikor már eléggé emelkedett lett a hangulat, váltottunk vetkőzős-ivós 66-ra, arról pedig (ha már a számoknál tartunk).... kitalálhatod! ;) (Mondjuk vele mindegy volt, hogy mit csinálunk, csak legyen benne játék, pia, meg szex)! Rendszeresen Mortalotzunk és aki vesztett, az dolgozott... a harmadik meccsnél már mind a ketten a legdurvább kombókkal gyepáltuk egymást, mert ott már kivoltunk, mint a liba nyaka! XD
Oh, a régi, szép idők! :)
Remélem segítettem!
25/L
Utolsó, ez tetszik (:
Figyelj..én nem szeretnélek kiábrándítani,de ahol már uncsi a szex,régen rossz...én 2,5 éve vagyok a párommal és soha,egyetlen egyszer sem volt unalmas..mert valahogy ösztönösen megtaláljuk együtt azokat a helyzeteket,ami mindkettőnknek új és jó..pedig nincs benne semmi szerepjáték,vagy ilyesmi..de szerintem ez 2ember egymásra hangoltságától függ. Valaki egyszer nekem azt mondta h amilyen a szex,olyan a kapcsolat..és lehet,h van benne valami.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!