Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Unalmas szex, egyhangúság ellen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas szex, egyhangúság ellen?

Figyelt kérdés
Fiúk! Mi az amivel fel lehetne 1 kicsit dobni a szexet? Mindenféle szexjáték és túl extrém, kényelmetlen pózok nélkül? Egy 18 éves srác fantáziáját mi indítja be igazán? Hogy járhatnék a kedvében? Úgy érzem kicsit unalmasak már neki a megszokott helyzetek :( Amúgy mindketten 18 évesek vagyunk.
2011. júl. 18. 01:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha egy 18 éves srác fantáziáját trükkökkel kell beindítani, az már rég rossz. Na de mindegy. Szerintem próbáljátok ki a szabad csillagos ég alatti szexet, vagy mondjuk a füves szexet.
2011. júl. 18. 01:09
 2/10 A kérdező kommentje:

Már mindkettő megvolt :DD

Nem az.. Hogy csak a fantázia. Valami újat akarok mutatni.

2011. júl. 18. 01:11
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
tök jó barátnő vagy h észrevetted h unja, és meg akarod örvendeztetni újdonsággal!! hajrá sok ilyen lányt még!!
2011. júl. 18. 01:12
 4/10 anonim ***** válasza:
ja, 1 idő után ez van.. aztan szétmentek..
2011. júl. 18. 01:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Ha rákérdeznék, biztos azt mondaná neki így jó, de hiába jó, és szeret engem, nem szeretném mindig ugyanazt. Jobb lenne neki ha változatosabb lenne.

2011. júl. 18. 01:15
 6/10 anonim ***** válasza:
ha ő nem mondja, akkor nincs gondja vele.. ne komplikald tul :)
2011. júl. 18. 01:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Figyi, szerintem várj a soksok ötlettel addig, amíg tényleg laposabb lesz a dolog, és akkor újíts be :) Ez kb olyan, minthogy egy motornak a tankjából egy csepp elfogy, akkor azt rögtön utántöltöd. Inkább várd meg, míg "elfogy az üzemanyag" egy része, és újíts be valami nagyobbal :)

Hajrá! 16/F

2011. júl. 18. 01:21
 8/10 anonim ***** válasza:

A motoros példa nem jó! Ez inkább a "borosüveg-téma"!

Ha vettél egy jó bort, akkor egy darabig töltögeted újra sz*rabb borból az üvegét, de aztán elkezd kopni a címkéje, a sz*r borod is elfogy és akkor elballagsz a boltba és visszaváltod!

Amúgy szerintem nagyon föl tudja dobni a dolgot a szerepjáték és a kikötözés! Ki kell próbálni!

Mi az exemmel nagyon sokat kártyáztunk (általában hatvanhatoztunk), a vesztes ivott egy pohár bort, aztán, mikor már eléggé emelkedett lett a hangulat, váltottunk vetkőzős-ivós 66-ra, arról pedig (ha már a számoknál tartunk).... kitalálhatod! ;) (Mondjuk vele mindegy volt, hogy mit csinálunk, csak legyen benne játék, pia, meg szex)! Rendszeresen Mortalotzunk és aki vesztett, az dolgozott... a harmadik meccsnél már mind a ketten a legdurvább kombókkal gyepáltuk egymást, mert ott már kivoltunk, mint a liba nyaka! XD

Oh, a régi, szép idők! :)

Remélem segítettem!

25/L

2011. júl. 18. 01:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez tetszik (:

Figyelj..én nem szeretnélek kiábrándítani,de ahol már uncsi a szex,régen rossz...én 2,5 éve vagyok a párommal és soha,egyetlen egyszer sem volt unalmas..mert valahogy ösztönösen megtaláljuk együtt azokat a helyzeteket,ami mindkettőnknek új és jó..pedig nincs benne semmi szerepjáték,vagy ilyesmi..de szerintem ez 2ember egymásra hangoltságától függ. Valaki egyszer nekem azt mondta h amilyen a szex,olyan a kapcsolat..és lehet,h van benne valami.

2011. júl. 18. 13:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem egyáltalán nem unalmas,csak min dig ugyan úgy megy. Ő sem mondta h neki unalmas, csak megelőzni szeretném!
2011. júl. 20. 08:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!