Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm rossz az ágyban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm rossz az ágyban, szerintetek gáz ha ez miatt (is) elhagyom?

Figyelt kérdés
2év telt el, nem voltam nagyon más csajjal még, de sokszor monoton a szex meg a csaj sosem megy el, ugyanis van ott lenn valami problémája orvosok sem tudják mi lehet az lényeg h nem tudja élvezni a szexet mert fáj is neki sokszor. úgy érzem most kéne szakitani mert már nemis vagyok szerelmes, de valaki azt mondta h a szex 70% egy kapcsolatban tehát ha jó lenne akkor simán meglennék vele... Normális válaszokat kérnék, mert komoly a kérdés, köszi.
2011. júl. 18. 00:40
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
szerintem nem érdemes egy olyan emberrel maradni akivel nem élvezed a szexet. és ha már nem is vagy szerelmes, az meg már egyértelmű szerintem hogy mit kell tenned!
2011. júl. 18. 00:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért én a helyedben nem mondanám, hogy emiatt hagyom el, de sürgősen megpattannék!
2011. júl. 18. 00:51
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Az a csoda, hogy eddig bírtad.
2011. júl. 18. 00:58
 4/9 A kérdező kommentje:

hát mert nem tudom mi a jó szex... mai napig sem, de rájöttem nemrég h nagyon szar vele a szex, és a lány e-téren rohadt furcsa:S

remélem lesz alkalmam kiprobálni valami jó csajjal akivel jó és akkor bebizonyosodik h mi a pálya addig csak a vélemények meghallgatása. hozzáteszem mindig csak 1 pózba nyomtuk, ha átraktam más pózba kiszáradt, pedig rajtam nem múlt.. áh nemértem én ezt... mindegy akkor tovább lépek, mert ezek szerint ez lenne a legbölcsebb lépés. KÖSZI de jöhetnek még válaszok, ne tartsd vissza!

2011. júl. 18. 01:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De rajtad is múlt, a rossz szex mindkettőtök hibája, a stílusodból meg arra következtetek, te sosem szeretted ezt a lányt eléggé és soha nem érdekelt igazán ő hogy érzi, vagy neki hogyan is lenne jó.... Én inkább őt sajnálom, míg te már azon gondolkodsz hogyan d*gsz más nőket, valószínű ő örökre sérül lelkileg, ahogy bántak vele...
2011. júl. 18. 01:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le, lépj tovább. Aztán megint tovább. Te, mint itt az ide irkálók többsége, még túl fiatal vagy egy komoly kapcsolathoz. Nem vagy rá érett. Ez nem rossz, csak nem kell erőltetni. Ne kösd még le magad egy lány mellett. A lánynak is rossz lenne és neked is.
2011. júl. 18. 02:12
 7/9 anonim válasza:
01.35-ösnek egy az egyben igazat adok :)
2011. júl. 18. 02:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha fiatal vagy akkor fáj kimondani, de a legjobb dolog ami veled történhet hogy az összes kapcsolatod felbomlik, mert úgy tapasztalsz meg. Ez alapvetően fontos ahhoz hogy később egy jól működő kapcsolatot építs ki, kivéve ha olyan vagy mint a kersztapám aki első szerelmét vette el és mintaszerűen megvannak! Na de az ilyen pár ezerből 1 !!!!
2011. júl. 18. 09:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is egyet értek azokkal, akik azt mondták h rajtad is múlhat. de ha próbálkoztál és tényleg megpróbáltál mindent h jó legyen a csajnak is( tényleg mindent, h élvezze), akkor tényleg lépj le. de ha a kisujjadat se mozdítottad meg, h neki is jó legyen akkor még bőven van tanulnivalód! Önzőnek lenne butaság az ágyban!

ha pedig tényleg nem megy, akkor csak simán nem mükődik nálatok a "kémia"...

2011. júl. 18. 09:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!