Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiumnak ugyerzem kicsi van. Amikor belemhatol nem érzek semmit. Ez az o hibája agy az enyem?! (Kis koromban molesztaltak. )
Szerintem ezt nem lehet senki "hibájának" felhozni.
És elég sok dolog játszhat közre. Egyrészt lehet tényleg kicsi neki, esetleg te nedvesedsz túlságosan és azért nem érzel semmit, vagy mélyebb lelki okai vannak a dolognak, vagy nincs meg köztetek a mgfelelő vonzódás...kicsit több infó kellene az ilyesmihez sztem :)
A lényeg hogy ne így nézd, hogy "az ő hibája vagy az enyém?" mert akkor ott már el van b.szva a dolog.
FAKhelper: Ez nagyon megcsinált! XD XD XD
Kedves Kérdező!
Nyilván az ő hibája! Valószínűleg évekig imádkozott, hogy ne nőjön tovább a farka, hogy a csaja a GYIK-ra írogathasson miatta! Egy bunkó! Nem érdemel meg téged!
A molesztálás semmi ilyesmihez nem nyújt alapot szerintem. Ha nem érzel semmit sem, akkor vagy a te izmaid vannak meglazulva de nagyon, vagy neki tényleg kicsi!
Nekem 15/4,5 -ös és ez átlagos!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!