Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiumnak ugyerzem kicsi van....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiumnak ugyerzem kicsi van. Amikor belemhatol nem érzek semmit. Ez az o hibája agy az enyem?! (Kis koromban molesztaltak. )

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 23:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem túl kicsi a pénisze?
2011. júl. 17. 23:43
 2/10 FAKhelper ***** válasza:
100%
Ez bizony a helyesírási szótár hibája.
2011. júl. 17. 23:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem lehet senki "hibájának" felhozni.

És elég sok dolog játszhat közre. Egyrészt lehet tényleg kicsi neki, esetleg te nedvesedsz túlságosan és azért nem érzel semmit, vagy mélyebb lelki okai vannak a dolognak, vagy nincs meg köztetek a mgfelelő vonzódás...kicsit több infó kellene az ilyesmihez sztem :)

A lényeg hogy ne így nézd, hogy "az ő hibája vagy az enyém?" mert akkor ott már el van b.szva a dolog.

2011. júl. 17. 23:53
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

FAKhelper: Ez nagyon megcsinált! XD XD XD

Kedves Kérdező!

Nyilván az ő hibája! Valószínűleg évekig imádkozott, hogy ne nőjön tovább a farka, hogy a csaja a GYIK-ra írogathasson miatta! Egy bunkó! Nem érdemel meg téged!

2011. júl. 17. 23:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Rendkívül fontos tudnivaló hogy téged kiskorodban molesztáltak. Igen ennek fényében egyértelmű hogy az ő hibája. Semmi más nem jöhet szóba.
2011. júl. 18. 00:04
 6/10 anonim ***** válasza:
hát ahogy harmadik válaszoló írta..bármi lehet..lehet hogy kicsit, lehet hogy te vagy tág vagy túl nedves..de a pszichológiai ok sincs kizárva...sztem beszéljétek meg, vagy menj el pszichológushoz, lehet hogy ő segíthet...
2011. júl. 18. 00:08
 7/10 anonim ***** válasza:
szexuális zaklatás P panda tud segíteni neked h feldolgozzad! keresd bátran.
2011. júl. 18. 00:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem érzel semmit akkor valószínűleg túl pici a kuki.Sajnálom de ez akár a kapcsolat végét is jelentheti,ha nem illetek össze a szexben.Mégis kb mekkora lehet neki?
2011. júl. 18. 01:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, egyvalami egészen biztos: az, ha neki kicsi a fütyije, az nem a te hibád. ;)
2011. júl. 18. 04:30
 10/10 anonim ***** válasza:

A molesztálás semmi ilyesmihez nem nyújt alapot szerintem. Ha nem érzel semmit sem, akkor vagy a te izmaid vannak meglazulva de nagyon, vagy neki tényleg kicsi!

Nekem 15/4,5 -ös és ez átlagos!

2011. júl. 18. 09:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!