Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt zuhanyzás? Nem zuhanyoztam még senkivel
baromsag.. ha nem fekudtetek meg le akkor nem vagytok azon a szinten hogy egyutt zuhanyozzatok, mert mind2en szegyelosek vagytok.
oldjatok meg kulon .
egyértelmű hogy lenne vmi ha a zuhany alá álltok! de amúgy próbáld ki hogy a falnak dőlsz pucsítasz és hátulról beakasztja én azt nagyyon élvezem ,de előtte jól nyálazd be az újjaddal mert a víztől olyan furán csúszik.
de amúgy hogy jött ez a közös zuhanyzás szóba?
el kell jutnotok arra a szintre, hogy nem vagytok szégyenlősek egymás előtt. ilyen az átöltözés-vetkőzés, a zuhanyzás is, vagy ami előtte/utána van (törölközés, ez-az).
egy közös zuhany nem rossz ötlet, petting gyanánt - mi is csináltuk/-juk. megmoshatjátok egymás (hátá)t, összebújhattok, törölgethetik egymást - ez mind-mind jó dolog, megismeritek egymás testét szex nélkül. :)
annak szerintem nincs sok értelme, hogy egyszerre beálltok a vízsugár alá, aztán egymásra sem néztek - akkor fürödjetek külön-külön. (egy szál törölközőben, nyirkos hajjal is lehet produkálni magad :D)
Én szivesen zuhanyoznék veled, és megmutatnám, mi a szokás! ;)
Amúgy meg az ilyen fürdés nagyon király! Csak fürdessétek meg egymást! Mossátok végig egymás testét! Felizgultok aztán dugtok egyet.
tegnap 15:32
Pont 25 vagyok. :)
Az együtt fürdés egy nagyon jó és izgató játék, és tökéletes időtöltés! Ha nincs semmi más csak a fürdés és egymás lemosása, már simán megérte! Nem szabad elkapkodni! Gyönyörködni kell egymás testében és ha közben a másik arcát nézed akkor izgató tud lenni egy-egy reakciója.
Persze ezt is rendesen el lehet cseszni! Az én barátnőm önző volt és hiába a szexi játék, kiküldött a kádból hogy ő nem tud fürödni, és folytatása sem volt, azóta pedig nem igazán hajlandó ilyenekre. Sem. :( Mindegy ez van.
El lehet még cseszni akkor is ha a másik fél kis pisis hülyegyerek módjára viselkedik. Magyarul idiótán elröhögcséli zavarában az egészet. Nekem egy 23 éves csaj csinálta meg ugyanezt igaz az szex volt, de amikor az elélvezésemkori legintimebb és kiszolgáltatottabb pillanatban a pofámba röhögött, és kinevetett akkor az kicsit sok volt! Hozzáteszem a csaj nem volt egy nagy nulla inkább olyan mínusz ötös környéke lehetett, de utána be is olvastam neki. :)
Te kivel fürdenél együtt? :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!