Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényellenes, ha egy lánnyal lefekszek ha nem múlt el 14, de ő már le akar feküdni? 14/F
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 22:01
1/19 anonim válasza:
igen, de az elbírálásban sokat számít hogy te elmúltál-e 18
2/19 anonim válasza:
Ha te már betöltötted a 14-et, de ő még nem, akkor az. 14 alatt nem számít, hogy akarja-e.
19/N
3/19 A kérdező kommentje:
és ha 1 hónapon belül tölti a 14-et?
2011. júl. 17. 22:03
4/19 anonim válasza:
Szerintem inkább várj 4 évet, mint leüljed azt az időt.
5/19 anonim válasza:
Akkor azt az egy hónapot már csak kibírod. ;)
6/19 anonim válasza:
Nem törvéynellenes ha a lány betöltötte a 12-t és te még nem vagy 18.Amúgy meg nem tudom mi a f@sznak kell 13,14 éves gyerekeknek ilyesmivel foglalkozni.Szüleitek ehhez mit szólnának?Ráértek még az ilyesmivel.
7/19 anonim válasza:
Akkor inkább húzd még egy hónapig az időt, nehogy még a végén balhé legyen belőle. De ez csak az én véleményem.
8/19 A kérdező kommentje:
igaz
2011. júl. 17. 22:11
9/19 anonim válasza:
Istenem, hova torzul ez a világ??? egy 13 éves KISLÁNY azon gondolkozik, hogy lefekszik a 14 éves KISFIÚ barátjával?? miért nem tudtok várni még legalább 2-3 évet?? miről maradnátok le???? hát igen..jobb volt régen gyereknek, kamasznak lenni..nagyon egy elb*szott világban élünk.
10/19 anonim válasza:
Bird ki azt az egy hónapot ! Szerintem is
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!