Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex - most melyik?
Figyelt kérdés
1. ha szeret, nem kér olyat, amit nem akarok
2. ha szeret, megteszi nekem, amit kérek tőle
melyik igaz, melyik dönt? mert mindkettő ugyanúgy jogos, igaz!
2011. júl. 17. 21:20
1/13 anonim válasza:
mindkettő jogos
de ez kölcsönösen igaz.ha neked megteszi amit szeretnél akkor jogosan ő is elvárhatja ezt tőled hogy te is tedd meg
L19
2/13 Trollololo válasza:
mindegyik igaz :)nem teszel olyat amit nem akarsz, de amire megkér és akarod, megteszed (ugyanigy fordítva is)
3/13 anonim válasza:
ahol ezt 1másnak feszítik ott és akkor kapáltak a kapcsolatnak :)
19F
4/13 A kérdező kommentje:
Eddig okosabb nem lettem! Az első 2 nem erre válaszolt!
2011. júl. 17. 21:24
5/13 anonim válasza:
mivel ha a kettőt felcseréled, ugyanazt kapod, ezért mindkettő érvényes. egy jó kapcsolat pedig az őszinte kommunikációnál kezdődik, ebből következnek a kompromisszumok. És amúgy...Lehet, h kedvet kapsz később ahhoz, amit most éppen nem akarsz.
6/13 anonim válasza:
Az első.
Ha a szerelmed olyat kér, amit nem akarsz megtenni azt nem teszed meg és ezt neki tiszteletben kell tartania.
Az olyan mondtatok, mint a "ha szeretsz megteszed" nekem eléggé zsaroló jellegűek. Ha szeret nem kényszerít bele semmibe, amit Te nem akarsz.
7/13 anonim válasza:
ha szereted nem kérsz olyat ami neki rossz
8/13 A kérdező kommentje:
na és ezt bármire érvényesnek tartod?
2011. júl. 17. 21:31
9/13 anonim válasza:
igen,bármire. azzal a felkiáltással,h : de azt mondtad szeretsz! már nem kérsz,hanem zsarolsz. te se teszel meg neki olyat ami neked rossz nem? ez nem szeret-nemszeret kérdése
10/13 anonim válasza:
az én esetemben én szoktam megtenni amit ő kér,arra h lemondjon vmiről értem még nemvolt példa
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!