Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek (csak norális válaszokat kérek. )?
Figyelt kérdés
Ma együtt zuhanyoztunk a barátommal ami közben nagyon Megkívántuk egymást, aztán pedig az ágyban volt folytatás, de sajnos nem volt itthon óvszer megmostuk, hogy még az előváladék is lejöjjön róla + nem élvezett belém.. lehet esélye annak, hogy sikerülhet teherbe esni? Lehet, hogy egy kicsi előváladék volt rajta. Tudom, hogy ez hülye kérdés meg óvszer nélkül nem kellene ezt, de normálisan válaszoljatok.2011. júl. 17. 20:46
11/27 anonim válasza:
Ha a barátod 18 éven felüli, akkor mehetsz(úgy tudom) Vagy a kórházban, ott tuti felirnak úgy.
12/27 A kérdező kommentje:
kevesebb amiatt hogy most fog megjönni? egy picit megnyugtattál de elfogok menni tabuért. köszönöm.
2011. júl. 17. 21:08
13/27 anonim válasza:
Kevesebb, de nem éri meg a kockázatot.
14/27 A kérdező kommentje:
hát remélem nemlesz semmilyen következménye. kellet nekem olyan felelőtlennek lenni. :/:|
2011. júl. 17. 21:13
15/27 Rabolandusz válasza:
Őszinte leszek..megérdemelnéd, hogy terhes legyél....nem értem miért voltál ilyen felelőtlen...orális szex is létezik.....
16/27 anonim válasza:
Ne félj havid elött egy két nappal nem leszel terhes még ha szeretnél se!!!!!!
Ha tanultál bioszt akkor te is tudod!!!
17/27 A kérdező kommentje:
Rabolandusz énis tudom hogy emgérdemelnéém
és tanultam biológiát és nagyon megnyugtató a válaszod
2011. júl. 17. 21:32
18/27 anonim válasza:
Akkor azt is tudod, hogy a sárgatest hormon gátolja a teherbeesést ,mert nem engedi érni a többi petét.
A te és barátod érdekében is mondom ,hogy NÉZD ÁT az emberi szaporodással kapcsolatos irodalmat, mert akkor legalább nem kell hülye kérdéseket feltenni.
19/27 A kérdező kommentje:
átnézem és köszönöm. most ráis keresek.
2011. júl. 17. 21:41
20/27 kaffa válasza:
Ne félj, nem elsz semmi gond! de nem árt ilyenre figyelni. azért nyugi!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!