Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezi de nem is ellenzi. Csináljam vagy ne?
Figyelt kérdés
A barátnőmet megkértem, hogy csináljuk úgy hogy a végén az arcára élvezek. Azt mondta nem érti, hogy nekem ebbe mi a jó de benne volt. Ha nem élvezi akkor inkább ne kérjek tőle ilyeneket? Még akkor se ha bevállalja?
25/F
2011. júl. 17. 20:32
1/12 anonim válasza:
hát ha nem élvezi akk sztem ink lehangoló :D úgy értem: fa pofát vág miközben head shot füü de jó lehet
19F
2/12 anonim válasza:
én is csinálnám, de sztem nem jó egy kapcsolatban az ilyen.
3/12 anonim válasza:
Szerintem olyanokat csináljatok amit mindketten élveztek :) egyszer ki lehet próbálni mindent és megmaradni azoknál ami mindkettőtöket lázba hoz :)
4/12 anonim válasza:
és ha elmondanád neki hoyg olyan szép vagy bébi amikor az arcodról csorod a g.ci oylan kívánatos vagy ,most őszintén neki ebben mifájdalom van? néha nem értem a csajokat..én azt is szeretem ha a mellemre spriccel.Utána lemossa nem lesz baja.
5/12 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy amikor a melleivel izgat akkor nem zavarja ha úgy élvezek el. Csak ez az arcra spricc nem szimpi neki.
2011. júl. 17. 20:42
6/12 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogyan lehet izgató valami úgy, hogy a párunkat az nem izgatja, sőt...
7/12 anonim válasza:
mer te élveznéd ha az arcodra vernék?-.-idióta..ha lenne eszed,vagy szeretnéd a párodat,nem kérdeznél ilyen marhaságot-.-(y)
8/12 anonim válasza:
ha nem jó neki, akkor mi a retkes faszodért élveznél az arcára most őszintén?
9/12 A kérdező kommentje:
Nem azt mondta, hogy nem jó neki te gyökér! Hanem, hogy nincs benne semmi izgató!
2011. júl. 17. 20:59
10/12 anonim válasza:
Magyarul nem élvezi! hülye paraszt...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!