Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vagyok én tulajdonképpen?
Akkor neked egy Terminátor kell! :D
Jó neked, nekem akkor libidóm van, mégsem találtam egy nőt sem, aki segítene csillapítani a vágyam! Napi 2-3-szor kell matyiznom, de ez nem elég, igazi nőt akarok!!!
21F
Ha lesz időgép, menj vissza egy lovagi tornára :DDD
Viccen kívül, nézz BDSM videókat, biztos vannak benne páncélozott emberek...
Lehetséges hogy aszexuális vagy.
A frigid és az aszexuális nem ugyan az. Az aszexuális embernek biológiailag minden rendben, feláll, et tud élvezni... A frigid ember viszont akarna de nem tud.
Aszexualitásból többféle van, léteznek romantikus aszexuális és aromantikus aszexuális emberek.
Az aromantikus aszexuális (más néven gray asexual) sem szexuális sem érzelmi kötődést nem igényel.
Ezzel szemben a romantikus aszexuálisok között megtalálható a teljes skála (heteroromantikus aszexuális, homoromantikus aszexuális, biromantikus aszexuális, panromantikus aszexuális...). Vagyis szerelmesek leszenk, de a szexre nem vágynak csak gyengédségre (ölelés, csók, kézenfogva sétálás, összebújás).
Mivel ez is az átlagtól eltérő szexualitásnak számít, beletartozik a queer gyűjtőszóba, úgy mint a melegek, leszbikusok, biszexuálisok, panszexuálisok, genderqueerek, transzneműek...
Léteznek társkeresők és fórumok aszexuálisoknak is, habár magyar nyelven nem tudok róla. De itt a nemzetközi az AVEN:
Ellátogassak hozzád egy szál páncélba?:)
L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!