Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi vagyok én tulajdonképpen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagyok én tulajdonképpen?

Figyelt kérdés
Nem tudom behatárolni a nemi idenditásomat , ugyanis se fiuk se a lányok nem tudnak engem izgalomba hozni , Akkor most tulajdonképpen én mi vagyok?
2011. júl. 17. 20:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó helyed lenne a katonaságnál :D
2011. júl. 17. 20:37
 12/24 anonim ***** válasza:
:| ciki. hát akkor semmi vagy, akivel csak a világ több. : D
2011. júl. 17. 20:38
 13/24 anonim ***** válasza:

Akkor neked egy Terminátor kell! :D

Jó neked, nekem akkor libidóm van, mégsem találtam egy nőt sem, aki segítene csillapítani a vágyam! Napi 2-3-szor kell matyiznom, de ez nem elég, igazi nőt akarok!!!

21F

2011. júl. 17. 20:39
 14/24 anonim ***** válasza:
20.34es komment:"D Még most is folynak a könnyeim :D
2011. júl. 17. 20:39
 15/24 anonim ***** válasza:
Andor te vagy az? :O
2011. júl. 17. 20:41
 16/24 A kérdező kommentje:
Amugy sokat tolom a halot , de bulikba se járok , és valóban a farkam csak páncélzott emberekre áll fel.
2011. júl. 17. 20:44
 17/24 anonim ***** válasza:

Ha lesz időgép, menj vissza egy lovagi tornára :DDD

Viccen kívül, nézz BDSM videókat, biztos vannak benne páncélozott emberek...

2011. júl. 17. 20:47
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
Hogy mi vagy te? Hát egy óvodás, aki sem érzelmileg sem testileg nem fejlett még...
2011. júl. 17. 21:04
 19/24 anonim ***** válasza:

Lehetséges hogy aszexuális vagy.

A frigid és az aszexuális nem ugyan az. Az aszexuális embernek biológiailag minden rendben, feláll, et tud élvezni... A frigid ember viszont akarna de nem tud.

Aszexualitásból többféle van, léteznek romantikus aszexuális és aromantikus aszexuális emberek.

Az aromantikus aszexuális (más néven gray asexual) sem szexuális sem érzelmi kötődést nem igényel.

Ezzel szemben a romantikus aszexuálisok között megtalálható a teljes skála (heteroromantikus aszexuális, homoromantikus aszexuális, biromantikus aszexuális, panromantikus aszexuális...). Vagyis szerelmesek leszenk, de a szexre nem vágynak csak gyengédségre (ölelés, csók, kézenfogva sétálás, összebújás).

Mivel ez is az átlagtól eltérő szexualitásnak számít, beletartozik a queer gyűjtőszóba, úgy mint a melegek, leszbikusok, biszexuálisok, panszexuálisok, genderqueerek, transzneműek...

Léteznek társkeresők és fórumok aszexuálisoknak is, habár magyar nyelven nem tudok róla. De itt a nemzetközi az AVEN:

[link]

2011. júl. 17. 21:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Ellátogassak hozzád egy szál páncélba?:)

L

2011. júl. 17. 22:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!