Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Merevedéssel kapcsolatban tanács?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merevedéssel kapcsolatban tanács?

Figyelt kérdés
Nemrég lefeküdtem a barátommal, neki ez volt az első. Minden jól ment, óvszer fel, aztán hirtelen elkezdett lankadni, utána pedig nem tudtuk újra rávenni.. :) Tudom, hogy gyakori az ilyen, és hogy valószínűleg a stressz és a megfelelési kényszer miatt történhetett. Persze bennem az is felmerült, hogy nem kíván (konkrétan ez volt a legelső, ami felmerült, nő létemre:D), de megnyugtatott, hogy ez kizárt. Az a kérdésem, hogy mit lehet ilyenkor tenni? Beszélgettünk erről, nem szeretném, hogy kudarcnak élje meg. Azóta már lefeküdtünk és minden jó volt, pózváltásnál viszont ez újra megismétlődött. Tudnátok tanácsot adni?
2011. júl. 17. 18:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Több előjáték, vagy mielőtt bedugja a puncidba legyen rendesebben megmerevedve, szopdosd egy fél percig vagy ránts rá párat, hogy még jobban felizguljon és így nem fog lelankadni.

Vagy ha vastag a barátod kankós fasza, akkor vegyetek nagyobb kotont.

2011. júl. 17. 18:04
 2/10 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ne erőltesd. Első alkalmakkor sajnos ez van a fiúknál...De csak gyakorlás kérdése az egész,és minden jó lesz :)
2011. júl. 17. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:

gumi nélkül nem tudjátok megpróbálni?

hány évesek vagytok, hanyadik partnered?

2011. júl. 17. 18:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Gumi nélkül nem, mert nem szedek gyógyszert és nem is szeretnék. Gyereket se. :D 18-20 évesek vagyunk, ő a második nekem.
2011. júl. 17. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
az első szűz barátod?
2011. júl. 17. 18:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen (vagyis már nem az:D), miért?
2011. júl. 17. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
hogy oldottátok meg?
2011. júl. 17. 20:47
 8/10 anonim válasza:
Nah adom az én bevált tanácsomat :D bizony velünk is előfordul..de lehet "szopás"nélkül is segíteni :) elég ha elkezdesz vele játszani és közben mondjuk piciket nyögsz fülébe ;) mintha nagyon kész lennél és akarnád..a hangok után hiddel hogy ő is felfog izgulni..ráadásul egész szépen...de figyelj oda hogy félig feküdj rá és közelről nyögj halkan a fülébe...(nehogy megsüketüljön) de az arcodat ne lássa... ;) ugy biztos a siker :D sok siekrt hozzá :D :P Ha neki nincs ötlete neked kell vonzónak lenned,és olyannak mint aki bármit megtenne érte :D
2011. júl. 17. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:
hangok tenyleg okat segitenek.. csajom pl ha halk ( itthol vannak anyamek stb) akkor birom 1 orat is, ha nyog, es ha nyog nagyon nagyon nagyot nyog.. akkor 15 perc es vegem van.. szal ez enyleg jotanacs..
2011. júl. 17. 23:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, tetszik! :D Tegnap újra megpróbáltuk és nem volt gond, megfogadtam a tanácsokat és nagyon jó lett :) Köszi nektek!
2011. júl. 18. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!