Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány szexpartneretek van/volt általában nyáron (2-3 hónap alatt)?
ebből mennyi alkalmi, buliban, strandon, vízben és mennyi hosszabb?
hány perverz sztoritok volt már, gruppen, szűz srác..?
kort is lsz!
Általában hetente van 2-3. Sok helyen, strand a kedvencem, de volt már a Tesco parkolóban is, csak úgy megkívántuk egymást. Volt szűz srác is, nagyon szerette a szűk p.ncimat.
67/N
Általában napi 30-35 pasi van egy nap nyáron.
Legtöbbször a kocsiban rendezzük le, vagy a természet lágy ölén, hétvégén lakáson is.
Volt már gruppen, anál, szűz néha naponta több is, lányok időnként, kikötözés, videózás, tényleg minden.
Mondjuk keresek is vele elég rendesen, csak az aszfalton állva dög meleg van nyáron, beleragad a szurokba a csizma sarka, meg néha a csalánba is beletérdeltetnek.
Milyen jó, hogy nekem nincs ilyenekben részem....nekem nem évszak függő meg strand függő,. hogy hány szexpartnerem van. Nekem 3éve ugyanaz és imádom őt.
20L
0 :D
nem bírom a meleget, a szobámban fekszem szeretett ventillátorom mellett :D
nekem télen vannak inkább szexpartnereim és kalandjaim, nagyjából minden télen 3
20/L
A lányok többsége nem ribanc ám. Ha erre a kérdésre tartalmas válaszokat akarsz, szerintem nem itt kéne feltenned.
Nekem párom van, nem alkalmi szexpartnereiem, akiket összeszámolgatok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!