Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18ev alatti csajok, ti elvezitek ha egy fiú csókolgassa a melleiteket?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 16:15
31/58 anonim válasza:
örülj akkor: én-te-ő: gyökér mi-ti-ők gyökerek és az egészből 1 qrva szót nem ért meg :D akk mi volt a gyakorlati haszna ?
19F
32/58 anonim válasza:
jó ezen most el vitázhatunk én gyökér vagyok a nyelvtanhoz [na b+ hát nem ott van a személyes névmás te gyökér.]
19F
33/58 anonim válasza:
: D
lényeg a lényeg, 18 év alatt senki se élvezi, ha "csókolgassák" a melleit : D
34/58 anonim válasza:
pontosan XD de ha elfújta a gyertyát onnastól szabad és jó lesz :D
19F
35/58 anonim válasza:
á, manapság a tűzijáték a divat : D
37/58 anonim válasza:
Inkább a Magyar Helyesírási Szabályzatot forgasd a kezedben. Rohadt cigány.
38/58 A kérdező kommentje:
utolso ezt nekem irtad??????????
2011. júl. 17. 19:49
39/58 anonim válasza:
persze, kinek másnak? : D mert nem csókolgassa, hanem csókolgatja a helyes verzió, de már elragoztad ;)
40/58 Szikkadt Kenyérbél válasza:
No! Tizennyóc év alatt, ha csókúgassák a mejjit egy jánykának, attú még élvezheti, hogy ű még kiskorú. Node! Tizennyóc év alatt ne csókúgassad a mejjit a fehérnépnek, mer aztat a törvény tilcsa! Értvel van a harci helyzet? Immáhátno!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!