Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik poggyaszba tegyem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik poggyaszba tegyem a vibratorom repuleskor?

Figyelt kérdés

Hamarosan haza latogatok, es termeszetesen viszem magammal. A kezi poggyaszba tegyem, vagy a feladott poggyaszba?

(wizz air-el megyek)

21, L

2011. júl. 17. 14:29
1 2
 11/15 anonim válasza:

[link]

Itt találsz bővebb tájékoztatást.

2011. júl. 17. 15:59
 12/15 A kérdező kommentje:

koszi a linket!

Pont ezt olvastam el mielott a kerdest kiirtam!

Ugy lehet nyugodtabb lennek, ha a feladottba tennem..vagy nem..

2011. júl. 17. 16:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de irtó jó fej csaj lehetsz. :D Szerintem picit túl parázod ezt. Nem kell miatta agódnod. :) Feladottba tedd, de amúgy biztos, hogy láttak már ilyet nem egyet, még durvábbat is. :) Ne idegeskedj miatta ... ( mert kiszúrnak, ha izgulsz. :D )

26/f

2011. júl. 17. 19:39
 14/15 A kérdező kommentje:

koszi a tancsokat! :D

mar el is kepzeltem, ahogy kipakoljak a csomagomat, es megkerdik: "hat ez kisasszon? mit keres maganal?"

lenne amit magyarrazzak angolul, vagy majd otthon romanul...

2011. júl. 18. 11:15
 15/15 anonim ***** válasza:

szerintem a feladottba, de az elemet vedd ki belőle előtte :-)

(végre egy normális ember :-)

2011. júl. 18. 11:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!