Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy ebbe a kategóriába szinte csak 14-15 éves tinilányok tesznek fel kérdéseket?

Figyelt kérdés
Kicsit idegesítő...Nekik még nem kéne szexelni, a húgom is 14 éves és eszébe nem jutna még szexelni...
2011. júl. 17. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Igazad van egy 14 éves még gyerek az egy dolog hogy fantáziálgat de nem kéne még szexelni korai... és 14 évesen még csak a szájrapuszinál tartottam 15 évesen csók és 16 évesen kezdtem nemi életet élni de még az is korainak számított...
2011. júl. 17. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert szexelni azt tudnak, de utána olvasni meg nem! (Amit persze még a szex előtt kellene megtenni, de nekik csak utána, vagy szinte közvetlenül előtte jut eszükbe a kérdés.)
2011. júl. 17. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben igazad van.

A legidegesitőbb, amikor kis kamasz fiuk mondják meg a tutit.Mintha annyira nagy tapasztalatuk lenne.

Pl. ha egy lány nem vállal be anált, akkor azt nem is szereti igazán a párját..no comment.

2011. júl. 17. 12:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát én is 16 évesen kezdtem el (de azóta is együtt vagyok azzal a sráccal) és én akkor már mindent tudtam, még a legkényelmetlenebb kérdéseket is a barátnőimmel megbeszéltük.. De ezeknek nincsenek barátnőik, vagy nagyon tesóik vagy nagynéni?!?!
2011. júl. 17. 12:59
 5/8 anonim válasza:
Nem akarok megsérteni egyetlen anyukát sem de szerintem ez nevelési probléma,vagy egyszerűn nem figyeltek oda biológia órán,mert ilyen hülye kérdéseket amiket feltesznek...,ezek teljesen alap dolgok amiket tudni kéne!!
2011. júl. 17. 13:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Részben igazad van, de én sem szívesen beszélném meg anyukámmal a szexuális életemet. Viszont barátnőkkel igen. Sőt még a keresztanyukámmal is szívesen beszélgettem róla anno.

De ezek tényleg nagyon gázosak, amiket kérdeznek... Ki tudok tőlük akadni...

2011. júl. 17. 13:33
 7/8 Ibasz18 ***** válasza:

Azért tesznek fel kérdést mert még tapasztalatlanok. Az idősebbek azért nem tesznek fel gagyi kérdéseket mert ők már benne vannak a közepében a dolognak. :D De pl szerintem van egy értelmi szint hogy utána jár megnézzi elolvassa stb... Én pl még 14 évesen a könyvtárból hoztam ki könyvet az erogén zónákról meg a neten olvasgattam hogy mit hogy kell. Aztán 15 évesen átültettem az elméletett gyakorlatba.

18/F

2011. júl. 17. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez egyénfüggő.

Általában eléggé rossz felvilágosítást kapnak mind otthonról, mind az iskolából. Sok esetben nem tanítják meg, hogyan kezeljük a csalódásokat, mi is az a szerelem, csak az alap higiénés dolgokat meg a nemi betegségeket. Sokszor ez is kimarad, vagy nem figyelnek oda órán, esetleg sületlenségeket oktatnak (pl. a lányok nem masztiznak).

Az hogy mikor kellene elkezdeni a dolgot, az sok mindentől függ. Egyszer mindenkiben feléled a vágy, kiben előbb, kiben később (pl. a húgod), ezenkívül nem árt védekezni. A probléma általában az szokott lenni, hogy az utóbbit nem igazán veszik komolyan, csak a vágyat. Ez generál egy kisebb-nagyobb ellenszenvet a serdülőkori szexualitással, ebből néha prűdség generálódik, sokszor a még a masztit is 18 éves korig akarnák kitolatni a kívülállók, pedig nincs rá alsó korhatár. A "veszítsük el a szüzességünket minél hamarabb" mozgalom meg a testileg korábban érő barátnőknek köszönhetőek szerintem.

2011. júl. 17. 16:35

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!