Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ezek a kifejezések ebben a kategóriába? Lent
Figyelt kérdés
fuckdatem
PCizom
klitorisz
prűd
sokszor találkzozok ezekkel a kifejezésekkel de nem tudom mit jelentenek?!
2011. júl. 17. 11:53
1/5 anonim válasza:
fuckdate, az a légyott, szó szerint fuck-baszás date-randi, szóval érted :D
2/5 m4gnet0 válasza:
A prűd ember túlzottan szemérmes ami még nem is lenne baj ,mert az ő dolga ,de mikor már nyilvánosan felháborodik és másokat is elítél , csak azért mert ő maga nem fogad el semilyen szexualitásra utaló megnyilvánulást ..na az már egy fura és érthetetlen jellemre vall !
3/5 anonim válasza:
a fuckdateel arra utalnak hogy mennek ma b*szni.
a prűd, asszem, hogy elutasítja az orális szexet meg ilyesmiket
5/5 anonim válasza:
Mindegyik olyan fogalom, amit a google-ba beírva az első 3 találat között megtalálod a választ és még milyen érdekes, hogy még hülyeségeket is válaszolnak itt rá :-(
fuckdatem - ezt első megválaszolta
pcizom - alhasi izom, amelynek "edzése" jó hatással van a szexre (ennél bonyolultabb, de keress rá)
klitorisz - csikló
prűd - túlzottan szemérmes, álszemérmes
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!