Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Igaz az, hogy menstruáció után 3 napig, ha nem védekeztek, nem estek teherbe?
Egyik lány ismerősömtől halottam, hogy 12 évesen gumi nélkül szeretkezett egy sráccal és előtte 3 nappal menstruált és nem esett teherbe! Azt, hogy egy ribanc meg meg van a véleményem róla, hagyjuk, elégszer le ribancoztam ez miatt és már nem is beszélünk, de kíváncsi vagyok erre. Kérek mindenkit a kérdésre válaszoljanak, azt most hagyjátok, hogy mekkora ribanc!
17/F
ok hagyjuk hogy jó nagy :D
férfiasan be vallom: biológiai részletességgel nem ismerem a menszeszt [épp papir repcsivel üzentem mikor tanították :)] de elvben lehetséges h igaz elvégre ilyenkor szabadul meg a nő az éppen aktuális petesejttől azt nem tudom h hány nap alatt lesz "használat kész" a következő de biztos nem 2 másodperc alatt + mivel semmi sem lehetetlen így ez sem
de majd megmondja a pontos adatokat vki aki nálam jobban vágja a témát
19F
11:48:
Hát én elég nehezen eshetek teherbe. :D
Javaslom olvasd el a magyarázatot is :D
Na gyerekek! Elméletileg a menstruáció első napjától számított 14. napon van peteérés. Előtte 3 napig és utána 3 napig nagyon nagy a valószínűsége a teherbeesésnek. Számolgassatok nyugodtan, de jól mondta az egyik hozzászóló, bármikor teherbe lehet esni, mivel a spermium még 48 óráig életképes a nőben. Én például a 10. napon estem teherbe, amikor elméletileg nem kellett volna. Úgyhogy csak vigyázni fiatalok!
38/N
biztos v benne ?:D volt régebben 1 kérdés ahol 1 válaszoló azzal indokolta h szerinte lehet 30 évesen vki szűz h van olyan film h 40 éves szűz :D ilyen alapon volt 1 ahol a pasi szült :D [vmi vígjáték már nem tudom a címét] szóval azért csak tessék vigyázni :) XD
19F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!