Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Igaz az, hogy menstruá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Igaz az, hogy menstruáció után 3 napig, ha nem védekeztek, nem estek teherbe?

Figyelt kérdés

Egyik lány ismerősömtől halottam, hogy 12 évesen gumi nélkül szeretkezett egy sráccal és előtte 3 nappal menstruált és nem esett teherbe! Azt, hogy egy ribanc meg meg van a véleményem róla, hagyjuk, elégszer le ribancoztam ez miatt és már nem is beszélünk, de kíváncsi vagyok erre. Kérek mindenkit a kérdésre válaszoljanak, azt most hagyjátok, hogy mekkora ribanc!

17/F

2011. júl. 17. 11:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
igaz
2011. júl. 17. 11:43
 2/15 anonim ***** válasza:

ok hagyjuk hogy jó nagy :D

férfiasan be vallom: biológiai részletességgel nem ismerem a menszeszt [épp papir repcsivel üzentem mikor tanították :)] de elvben lehetséges h igaz elvégre ilyenkor szabadul meg a nő az éppen aktuális petesejttől azt nem tudom h hány nap alatt lesz "használat kész" a következő de biztos nem 2 másodperc alatt + mivel semmi sem lehetetlen így ez sem

de majd megmondja a pontos adatokat vki aki nálam jobban vágja a témát

19F

2011. júl. 17. 11:48
 3/15 nielindi ***** válasza:
67%
akármikor teherbe eshetsz, ha nem védekezel. miért olyan nehéz ezt felfogni/megérteni?!?!
2011. júl. 17. 11:48
 4/15 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Spontán peteérés? Amúgy is, a spermiumok akár 2 napig is elélnek a nőben...
2011. júl. 17. 11:49
 5/15 A kérdező kommentje:

11:48:

Hát én elég nehezen eshetek teherbe. :D

Javaslom olvasd el a magyarázatot is :D

2011. júl. 17. 11:50
 6/15 anonim ***** válasza:

Na gyerekek! Elméletileg a menstruáció első napjától számított 14. napon van peteérés. Előtte 3 napig és utána 3 napig nagyon nagy a valószínűsége a teherbeesésnek. Számolgassatok nyugodtan, de jól mondta az egyik hozzászóló, bármikor teherbe lehet esni, mivel a spermium még 48 óráig életképes a nőben. Én például a 10. napon estem teherbe, amikor elméletileg nem kellett volna. Úgyhogy csak vigyázni fiatalok!

38/N

2011. júl. 17. 11:56
 7/15 anonim ***** válasza:

biztos v benne ?:D volt régebben 1 kérdés ahol 1 válaszoló azzal indokolta h szerinte lehet 30 évesen vki szűz h van olyan film h 40 éves szűz :D ilyen alapon volt 1 ahol a pasi szült :D [vmi vígjáték már nem tudom a címét] szóval azért csak tessék vigyázni :) XD

19F

2011. júl. 17. 11:56
 8/15 Smartguy86 ***** válasza:
11:56 - Junior - Arnold Schwarzeneggerrel.
2011. júl. 17. 12:06
 9/15 anonim ***** válasza:
11.48 72% Felnött ember létedre ha fogalmad sincs a dologrol akkor minek irsz??? Persze rosszul is gondolod.
2011. júl. 17. 12:16
 10/15 anonim ***** válasza:
azért ne adagold tele a barátnőd! ennyi idősen még nem ugrálnék ezzel a kérdéssel! 12 éves gyerek meg még nem mindig elég érett a teherbe eséshez.
2011. júl. 17. 13:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!