Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha valaki körül van metélve? Fiuk nektek kellett egészségi okokból leszedni a bőrt? Hogy csinálták? Mit szolt a környezeted? Lányok neketek az iylen tetzsik vagy ciki?
nem ciki
az a ciki ha koszos, büdös, elhanyagolt
ha meg az orvos azt mondja, hogy vágni kell, akkor vágni kell
22 l
Szerintem nem ciki, csak kellemetlen tud lenni. Én voltam már együtt körülmetélt fiúval, és engem kicsit visszataszított a pénisze, hogy nem megy fel rá a bőr, csak ilyen csonk vagy hogy nevezzem van ott, ami pár milliméterre rámegy a makjára, verni nem tudtam neki, mert mert nincs mit, csak rángatni tudtam, szóval nem tetszett. De biztos meg lehet szokni, én azért inkább a simát kedvelem. Én megértem, hogy neked egészgésügyi okból kellet, de szerintem lett volna enyhébb megoldás is, vagy ki tudja.
19/f
Szia !
Nekem háromévesen kellett, mert olyan szűk volt a fitymám, hogy ernyedten sem lehetett visszahúzni még a makk végéig sem.Nagyon csikis is volt emiatt a kukacom. Teljesen körülmetéltek, nem maradt bőrkém, de a frenulumot meghagyták. A környezetem nem szólt semmit, mondjuk nem mutogattam szándékosan senkinek :-) . A lányok ha arra kerül a sor hogy szex, akkor már simán kezelik, nem zavarja őket és engem sem, remekül működik. Azért egy felnőttkori metélés az kemény dolog lehet, főleg a szokatlan érzések meg a hosszú szexmentesség.
A páromnak is egészségügyi okból kellett megcsinálni,de még pici volt akkor.
Nekem nagyon tetszik így is,semmi bajom vele,sőt!;)
NEM CIKI!!!Ne parázz ezen!:)
24L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!