Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknél nagyon ritka a hosszan tartó kapcsolat?
Mikor megfigyelem az ismerőseimet akik melegek csak 25 fölött vagy később tudnak megállapodni, legalábbis a meleg férfiak. Fiatalabban legtöbbször szétmennek, lehet 1-2 éves kapcsolat de mindig vége lett. Velem is hasonló a helyzet.
Azonban lányoknál, lentebbiknél én úgy látom gyakoribb a hosszú kapcsolat. Mert ahány lezbi párral találkoztam mind elég régóta vannak együtt akár 3-4 éve. Én csak álmodni tudok ilyen biztosságról:)
Nem tudom ki milyen jártas a témában de ki mit gondol?
Én nem vagyok leszbi, de szerintem a nők jobban szeretik a stabil, biztonságos kapcsolatokat:)
14L
Én leszbikus lány vagyok, és az ismeretségi körben elég sok Shane hozzáállású nő van (egy szereplő az Lword c. sorozatból aki arról híres, hogy mindenkit csak megfektet de mást nem akar). Ráadásul ugye mindenkinek minden exe szóba jöhet, így aztán teljes a káosz.
Sok infomán leszbikusról tudok, de ott inkább a partnerek kézről kézre adása a jellemző.
A férfiak esetében fiatalabb korban szintén nagyon fontos tényező a szex, viszont sokan még küzdenek az identitásukkal meg a homofób környezetükkel. A férfiakat sokkal jobban megbélyegzi a társadalom. Emiatt sokan nem tudnak olyan őszintén és nyiltan belemenni egy kapcsolatba, szóval marad az egyéjszakázás.
De ez szerintem nem jelenti azt, hogy nincs igényük kapcsolatra.
Viszont azt se felejtsük el, hogy két nő között jóval nehezebb a biztonságos alkalmi szex, és emiatt az ember kétszer is meggondolja, hogy kivel fekszik össze. Általában senki nem mászkál 2-3 felcsatolhatóssal vagy dildóval a zsebében, nyalásnál meg állati hülyén jön ki a dental dam. Pasik esetében meg ugye van mire gumit húzni, durrbele aztán szevasz.
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!