Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha ma fuckdatem lesz vkivel, de már kezd a lábszőrőm kinőni, és már 1 kicsit borostás? : sss
Figyelt kérdés
most nem tudnám amúgyse mivel leszedni,mert az epillátor nem szedné még ki,mert nagyon kicsi,gyanta pláne nem,a borotva meg felsértené,vagy hogy mondjam.
esetleg ha sok hidratálókrémmel bekenem,akkor simábbnak fog hatni? gyorsan ,válaszokat!<3
2011. júl. 17. 10:20
2/15 A kérdező kommentje:
igen.
2011. júl. 17. 10:22
3/15 anonim válasza:
nem fog simabb lenni attol.inkabb hagyd ugy mert a pasikat nem zavarja ha csak borostas. 20F
4/15 anonim válasza:
ha meg nagyon akarod es van kozelbe bolt es penz is van nallad vegyel VEET kremet.az olyan h a labadra kened es egy fel perc mulva le kell mosni es le jon a szor a labadrol;)
5/15 anonim válasza:
en pasi letemre is azt hasznalok mindenhol es nagyon jo
6/15 A kérdező kommentje:
szerintem nem jönne le szőrtelenítő krémmel sem,mert még olyan h még a bőrbe van 1 csomó,és csak 1 nagyon kicsi részük van kinnt,de már szúúúúúúr!!:(
2011. júl. 17. 10:24
7/15 anonim válasza:
te vagy meleg vagy vagy metroszexuális,de lány nem az tuti:) azér hogy ne csak offoljak,a melegek nagyon utálják a szőrt ugyh szerintem borotváld
8/15 anonim válasza:
hat akkor ne csinalj semmit.tegyel egy kicsi hidratalo kremet es ennyi amit tehetsz
9/15 anonim válasza:
ezt amit mondtal kire ertetted? utolso kommentalo
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!