Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki bisex az gáz? 19/L (lent)
Figyelt kérdés
Engem elsősorban a pasik érdekelnek, de megnézem egy lány fenekét ... Nagyon komolyabbat nem, de csókot simán el tudok képzelni csajjal. Volt,hogy filmeket is csak azért húztam le, mert egy bizonyos színésznő van benne ... ez gáz?? Bisex vagyok?2011. júl. 17. 04:36
1/15 anonim válasza:
Ez attól függ neked mi a gáz! Én már szexeltem mind a 2 nemmel és szerintem ez nem gáz.
23/L
2/15 A kérdező kommentje:
Bár talán tovább is mehetnénk, nyalás vagy valami ... :S xD
2011. júl. 17. 04:40
3/15 anonim válasza:
Amíg csak fantáziálsz addig én nem neveznélek biszexnek.
4/15 anonim válasza:
Szerintem nevezhető akkor is biszexnek, ha csak tartósan fantáziál lányokról, de még nem merte kipróbálni velük. Viszont a lényeg, hogy nem gáz. ;)
5/15 anonim válasza:
Dehogy gáz :)
Én csak bi lánnyokal álok le mert 3x megdugom utána már találkozhat a többivel is él lehet bandázni közösen is :)
22/F
6/15 anonim válasza:
Inkább hétköznapi. Az viszont sajnos nem, hogy fel is vállalja a fiúk előtt.
"... sexual orientation ...
female:
Heterosex ~15%
Bi-curious ~75%
Lesbi ~10%
male:
Heterosex ~40%
Bi-curious ~50%
Homosex ~10%"
7/15 anonim válasza:
Ja és amúgy bi-curious , bi kíváncsi vagy.
A biszexet arra használjuk, aki egész életében (vagy hosszabb időn át, többször visszatérően) jobbára párhuzamosan mindkét nemmel folytat szexuális viszonyt.
8/15 anonim válasza:
szerintem nem fog meglepetést okozni de: sztem nem gáz
bár lehet azért mert pasiból vagyok :D
19F
9/15 anonim válasza:
~Ez nem kérdés, hanem apróhirdetés vagy hirdetés~ ;) - amúgy nem nyomtam rá
10/15 anonim válasza:
nem gáz. van énekes is, aki bisex.élő példa pete burns
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!