Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudassam egyik barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam egyik barátnőmmel hogy többet érzek mint barátság? L/17

Figyelt kérdés
3 éve ismerem a lányt és már akkor tudtam hogy vmi megindult bennem. El tudtam felejteni egy rövid időre, de most valamit megint érzek és nagyon erős ez az érzés. Meg tudok őrülni ha nem látom vagy csak egyszerűen nincs a közelembe. Nem tudom mit kéne tennem..biztos hogy nem állok elé és mondom ezt el neki...de még ha rá is akarnám vezetni szerintem az se menne túl egyszeűen :/ soha nem volt még barátnőm és félek az egésztől...magam alatt vagyok mostanába ez miatt és nemtudom hogy fogok ebből kimászni úgy hogy ne emésszen fel...
2011. júl. 17. 00:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát én annyit tudok javasolni, h bátorság, mert ugye bátraké a szerencse :)

De szerintem mindenek előtt tudakold meg, h ő viszonozza e ezt, és ha igen, akkor merj lépni felé. :) 18L

2011. júl. 17. 00:08
 2/3 A kérdező kommentje:
csak itt van a bökkenő, hogy fogalmam sincs hogy tudhtnám meg hogy viszonozza e.. :D komolyan régem féltem valamitől ennyire :DD
2011. júl. 17. 00:13
 3/3 anonim ***** válasza:
egyszer élsz!odamész megmondod!probáld meg rávezetni arra hogy neked a fiuk tetszenek de egy kicsit a lányok is!aztán ha erre őis ezt mondja akkor sin ha azt hogy neki egyeltalán nem jönnek be a csajok akkor marad a szikszalag lekötözöd és kiéled magadat!Na a vége azcsak vicc volt ne vedd a komolyan!
2011. júl. 17. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!