Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség középkori barbár férfinek érezem magam! HELP?
Figyelt kérdés
Minden éjjel azt álmodom hogy egy falut igázok le betörök meggyalázom mások asszonyait(csak erre izgulok fel, próbáltam másra de képtelen vaygok rá egyszerűen hidegen hagy) és megölöm a gyerekeiket majd miután szét szórtam magvaimat felgyújtom a házakat. Vajon egy barbár reinkarnálódott bennem?????
16/L
2011. júl. 16. 23:59
1/13 anonim válasza:
egyszerűen csak elmebeteg vagy és teret is engedsz ennek az álmaidban. ennyi.
2/13 anonim válasza:
Ne trollkodjál :D Későn van már ahhoz, és ilyenkor egy ép eszű ember nincs errefelé.
3/13 anonim válasza:
:D csá conen jó voltál :P
am a helyesírásodból sztem nem csak annak képzeled magad
uff szóltam
19F
4/13 A kérdező kommentje:
kösz a kommenteket de értelmesre várok nekem ez tényleg ilyesztő....
és utolsó : szúrnám a fosódat és gyaláznáma nőidet
2011. júl. 17. 00:04
5/13 anonim válasza:
nem Conan, hanem Xena, hisz a kérdező lány. :D
6/13 anonim válasza:
egyébként meg szerintem ez csak a tudatalattid. ha ébren is erről álmodozol akkor viszont lehet valami gond.
(előző voltam)
7/13 A kérdező kommentje:
hát néha ébren is vissza gondolok rá ha elunom magam ...
2011. júl. 17. 00:07
8/13 anonim válasza:
Ha nagyon zavar, beszélj egy pszichológussal. Mást nem nagyon tudok mondani, max annyit, hogy talán kinövöd.
9/13 anonim válasza:
2 teve / darab áron eladóak :D
19F
10/13 anonim válasza:
Ja.Én is várom az új Conant.
Asszem augusztusban jön 3D-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!