Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet körülmetélt péniszt kézzel kielégíteni?
Nem tudom mit írjátok ezt a síkosítót. Páromnak egyáltalán nem kell síkosító.é Ő is körül lett metélve és ettől függetlenül is tudjs élvezni meg azért csak van még mit húzgálni :)
Tehát kérdésedre a válasz: Úgy mint a többi normális farkat.
20L
utolsó:
érdekes egy téma ez.Igazából a nem körülmetélt péniszre is kell valami síkosító(nyál mondjuk).Én jártam mind2 cipőben, lassan 1 éve, hogy körül vagyok metélve. Ha barátnőm-már ha van- hülyét tudok kapni, amikor csók és simi közben benyúl a gatyámba, és szárazon elkezdi csupasz kézzel, szóval nem gatyán keresztül "kínozni", így inkább kérem, hogy hanyagoljuk, max boxeren keresztül, úgy viszont nagyon szeretem. Aztán ha kiveszi, kérem, hogy tegyen rá egy kis nyálat. Persze szép erotikusan kell, nem ráköpni, mint kapálás előtt a tenyérre.
Előző:
Hát, én nem vagyok ugyan körülmetélve, de egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy feltétlenül kéne mindig plusz síkosító hozzá. Engem tulajdonképpen még csak az sem zavar, ha szárazon húzgálják, vagy húzgálom magamnak kicsit. Ha meg némi izgalom ér, akkor nagyon hamar beindul az előnedvképződés, ami bőven elég, hogy onnantól simán menjen a kézi kielégítés.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!