Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet körülmetélt péniszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet körülmetélt péniszt kézzel kielégíteni?

Figyelt kérdés
Pettingelni fogunk és szeretném megcsinálni neki kézzel.A pasim,körül van metélve(nem zsidó egészségügyi okból).Neki hogy lehet úgy húzgálni mint másnak,ha nincs fitymája?
2011. júl. 16. 23:44
1 2
 1/14 mimano ***** válasza:
91%
Síkosítót neki!
2011. júl. 16. 23:44
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

síkosító powa

19F

2011. júl. 16. 23:45
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

golyót neki ! XD

19F

2011. júl. 16. 23:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon sok síkosítót használj. És mivel nincs fitymája, így a kezednek kell ezt a szerepet eljátszania. Ha végképp nem tud elmenni, akkor 2 kézzel kell nekiállnod, hengert formálva a kezedből. Ha nem akarsz neki orálozni/szexelni, akkor megteszi a testápoló/kézkrém/babaolaj.
2011. júl. 16. 23:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk semmi gond sincsen ezzel, a barátomnak kiskorától fogva körül van metélve valami egészségügyi okból, de sikosító sem kell, csak mindent ugyan úgy mintha rendes lenne, mivel azért egy kis bőr van ott és azt lehet húzgálni.
2011. júl. 16. 23:57
 6/14 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsokat.
2011. júl. 17. 00:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit írjátok ezt a síkosítót. Páromnak egyáltalán nem kell síkosító.é Ő is körül lett metélve és ettől függetlenül is tudjs élvezni meg azért csak van még mit húzgálni :)

Tehát kérdésedre a válasz: Úgy mint a többi normális farkat.

20L

2011. júl. 17. 01:46
 8/14 anonim ***** válasza:

utolsó:

érdekes egy téma ez.Igazából a nem körülmetélt péniszre is kell valami síkosító(nyál mondjuk).Én jártam mind2 cipőben, lassan 1 éve, hogy körül vagyok metélve. Ha barátnőm-már ha van- hülyét tudok kapni, amikor csók és simi közben benyúl a gatyámba, és szárazon elkezdi csupasz kézzel, szóval nem gatyán keresztül "kínozni", így inkább kérem, hogy hanyagoljuk, max boxeren keresztül, úgy viszont nagyon szeretem. Aztán ha kiveszi, kérem, hogy tegyen rá egy kis nyálat. Persze szép erotikusan kell, nem ráköpni, mint kapálás előtt a tenyérre.

2011. júl. 17. 03:14
 9/14 anonim ***** válasza:
46%

Előző:

Hát, én nem vagyok ugyan körülmetélve, de egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy feltétlenül kéne mindig plusz síkosító hozzá. Engem tulajdonképpen még csak az sem zavar, ha szárazon húzgálják, vagy húzgálom magamnak kicsit. Ha meg némi izgalom ér, akkor nagyon hamar beindul az előnedvképződés, ami bőven elég, hogy onnantól simán menjen a kézi kielégítés.

2011. júl. 17. 05:43
 10/14 anonim ***** válasza:
3:14-es Hogy őszinte legyek még egyik páromnál se kellett semmi síkosító se nyál és ha ő magának csinálta elöttem akkor se használt semmit. Tudom, hogy sokan nyálazzák meg ilyenek de tényleg nem kellett senkinek eddig :)
2011. júl. 17. 10:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!