Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a reakció ha rátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a reakció ha rátok nyitnak?

Figyelt kérdés
Ha esetleg megtörtént, akkor légyszíves írjátok meg, hogy hol és, hogy ki mit reagált...!
2011. júl. 16. 23:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
attól függ ki nyit rám :) 25/F
2011. júl. 16. 23:39
 2/14 anonim ***** válasza:

heló asszony kerülj beljebb

19F

2011. júl. 16. 23:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Meg attól, hogy mit csinálok amikor rám nyitnak xD Mert ez nem derült ki (egyértelműen) a kérdésből...
2011. júl. 16. 23:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Ki nyitott RÁD? :D
2011. júl. 16. 23:43
 5/14 anonim ***** válasza:

1x már megtörtént velem is h nem az asszony nyitott rám hanem apám qrva kínos volt : ne tudd meg milyen nehéz volt ki magyarázni h ez nem a vadállati nyomozások hanem a rambo 3 :D

19F

2011. júl. 16. 23:44
 6/14 A kérdező kommentje:

xD

Rám még senki, de mondjuk, hogy ne össze vissza kapkodjak, hanem nyugodt legyek, csak azért kérdeztem :P

Meg ugye, hogy ha megáll mondjuk anyám az ajtóban, és megkérdezi, hát te meg mit csinálsz, arra csak beszólással lehet válaszolni xD

2011. júl. 16. 23:48
 7/14 anonim ***** válasza:

jah pl: azt amit fater csak annyi különbséggel h közbe mellettem nem alszik az asszony :D

19F

2011. júl. 16. 23:53
 8/14 anonim ***** válasza:

Épp eszű ember ha benyit, távozik úgy, mintha mi sem történt volna. És ha már nem volt annyi esze, hogy kopogjon, akkor pedig vessen magára, de ne kürtölje szét a családnak. Az a legundorítóbb, ha pl rádnyit az anyukád, rohan le és mondja az apádnak... van ilyenre is példa-persze nem saját.

Amúgy nálam anyukám azt csinálja, hogy kopog, de azzal a lendülettel nyit is be. De szerencsére a lépcsőn hallom, hogyha közeldik,így még idejében el tudom tenni. Így még soha nem nyitottak rám.

2011. júl. 16. 23:58
 9/14 anonim ***** válasza:

én is megoldottam: számgép asztal takarja az ágyat jó magasra csináltattam és hátul is van bútor lap :D

19F

2011. júl. 17. 00:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy necces helyzetem volt eddig, pont elértem a csúcsot amikor meghallottam h vki elindul felfelé a lépcsőnél. Én így mögött voltam az emeleten (tehát aki megy felfelé annak a háta mögött) és hát mi mást tudtam neki, becsapni az egészet a gatyába, gyorsan gombot be,, pólót megigazítani, kezemet megtörölni a nadrágomba és bezárni a videót. Kb 2 másodpercen múlott hogy nem buktam le.
2011. júl. 17. 00:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!