Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a reakció ha rátok nyitnak?
1x már megtörtént velem is h nem az asszony nyitott rám hanem apám qrva kínos volt : ne tudd meg milyen nehéz volt ki magyarázni h ez nem a vadállati nyomozások hanem a rambo 3 :D
19F
xD
Rám még senki, de mondjuk, hogy ne össze vissza kapkodjak, hanem nyugodt legyek, csak azért kérdeztem :P
Meg ugye, hogy ha megáll mondjuk anyám az ajtóban, és megkérdezi, hát te meg mit csinálsz, arra csak beszólással lehet válaszolni xD
jah pl: azt amit fater csak annyi különbséggel h közbe mellettem nem alszik az asszony :D
19F
Épp eszű ember ha benyit, távozik úgy, mintha mi sem történt volna. És ha már nem volt annyi esze, hogy kopogjon, akkor pedig vessen magára, de ne kürtölje szét a családnak. Az a legundorítóbb, ha pl rádnyit az anyukád, rohan le és mondja az apádnak... van ilyenre is példa-persze nem saját.
Amúgy nálam anyukám azt csinálja, hogy kopog, de azzal a lendülettel nyit is be. De szerencsére a lépcsőn hallom, hogyha közeldik,így még idejében el tudom tenni. Így még soha nem nyitottak rám.
én is megoldottam: számgép asztal takarja az ágyat jó magasra csináltattam és hátul is van bútor lap :D
19F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!