Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy idő után teljesen elmúlik a szexuális étvágyam?
Figyelt kérdés
Sziasztok, eléggé kétségbeesett vagyok, ezért fordulok hozzátok tanácsért. 20 éves vagyok, 3 éve vagyok együtt a barátommal, és 17 éves korom óta élek szexuális életet. Pár hónappal ezelőttig fokozott szexuális vágyam volt (talán túlzott intenzitású volt), mivel szó szerint bármikor készen voltam a szexre, nagyon kívántam a barátom, elég volt megsimogatnia a mellem, és már éreztem, hogy nedvesedek és lüktet a puncim. Azonban pár hónapja, mikor sok idő után újra találkoztunk, egyszerűen nem indultam be az előjáték során. A szexet utána ugyanúgy élveztem, szóval akkor még annyira nem ijesztett meg a dolog. Azonban a következő x alkalommal is ugyanez történt, nem tudtam beindulni előjáték alatt. Aztán tegnap is együtt aludtunk a barátommal, és akkor már a szex alatt sem sikerült úgy beindulnom, mint rég, inkább csak ilyen rövidebb időszakok voltak, amikor élveztem, de nagyrészben semmi. A barátomat még mindig szeretem ez 100%, szóval biztos velem van a gond, de mi? Bár mostanában elég stresszes vagyok, mert vannak más problémáim is, amiket nem akarok részletezni, de régen a rosszkedv nem tudta a szexuális étvágyamat csökkenteni. De akkor most miért történik ez velem?:( Nem akarom a barátomnak elmondani, mert akkor tuti azt hinné, hogy nem szeretem, vagy hogy vele van a gond, pedig nem. Bennem van a hiba, csak nem tudom mi, és hol keressem:/ előre is köszönöm a segítséget.2011. júl. 16. 22:18
1/6 anonim 

válasza:

próbáljatok ki új dolgokat ! vagy az is lehet h nem is szereted igazán..nem hiszem h ennyi idősen kiégtél volna
2/6 anonim 

válasza:

nekem is volt ilyen és a fogamzásgátló okozta
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! de én nem szedek fogamzásgátlót, szóval nem amiatt történt ez:/
2011. júl. 17. 20:14
4/6 The_Rain 

válasza:

Próbáld ki másik pasival. Vagy kettővel! Megadjam az elérhetőségem? :D
5/6 anonim 

válasza:

ne egyél szalonnát mert attól biztos h elmúlik
6/6 anonim válasza:
Hány pasi volt már,akivel lefeküdtél?
Szerintem meguntad!
Mielött végleg kikötsz valaki mellett,szerezz "rutint" más férfiakkal is,s akkor majd tudsz dönteni...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!