Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik egy egyéjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik egy egyéjszakás kaland?

Figyelt kérdés

Furcsa kérdés tudom, de léci normális válaszokat adjatok!!

Ilyenkor milyen pózokban szokták csinálni az emberek? Gondolom ilyen kutyapóz nem fekszik mert az eléggé bizalmasabb dolog amit a szerelmesek csinálnak. Vagy tévedek? Van benne csók? A pasi ugyanúgy odafigyel a nőre?

Tapasztalatokat várok. Kort és nemet is.

Köszi!!

2011. júl. 16. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
csak és szigorúan misszionárius póz,sötétben,takaró alatt.ezek az egyéjszakás kaland íratlan szabályai.
2011. júl. 16. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már volt egy pár egy éjszakás kalandom. Ugyanaz mint a párkapcsolatban, csak szex érzelmek nélkül. Van hogy csak egy gyors menet, van hogy több, póz ízlés szerint választható.

23/L

2011. júl. 16. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
bepucsít a lány, és durr bele
2011. júl. 16. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
és titeket (LÁNYOKAT) hogy lehetne megkérni ilyesmire? :D
2011. júl. 16. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
sok pénzzel és jó külsővel:):)
2011. júl. 16. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
bárhogy :D néhány vodka után :D
2011. júl. 16. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
22:18 vagyok... am most, hogy belegondolok, nem is kell a pénz... ha egy olyan pasi lenne, mint enrique iglesias, még talán én fizetnék érte:DDDD
2011. júl. 16. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Mivel enrique iglesias homokos :D
2011. júl. 16. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
hát nemis:( szerintem 100% hetero... de iszonyat jó pasi:D legalább nem szedi a szemöldökét kicsi csíkra, meg nem borotválja a lábát mint a magyar pasik..és ők ÁLLÍTÓLAG nem homokosok...
2011. júl. 16. 23:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg homokos.
2011. júl. 17. 00:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!