Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik a sziámi ikrekné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik a sziámi ikreknél a szex?

Figyelt kérdés

Nem csak az érdekel, akik "ott" nőttek össze, egyáltalán az is milyen, amikor pl. a karjuknál vannak összenőve? Az egyikük csak fekszik? Ő is segít a pózokban? Végignézi?

(Főleg abban az esetben érdekel, hogyha csak az egyiküknek van párja.) Valaki tud erről valamit, vagy ötlet?

2009. ápr. 1. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Általában egy sziámi ikerpár nemigen vonzza a csajokat. Másrészt mindig szétválasztják őket.
2009. ápr. 1. 20:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem pont fiúikerpárra gondoltam, akármilyen lehet. Amit írtál egyáltalán nem válasz a kérdésemre, de azért kösz.
2009. ápr. 1. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Hát tulajdonképpen az elsőnek igaza van, nemtom te fiu vagy lányvagy, de téged érdekelne egy sziámi iker, vagy ha igen (a szerelem sok mindenre képes), téged nem zavarna hogy ott egy másik ember beválalnád egyáltalán?, meg az olyan emberek akiket nem választanak szét az hihetetlen minimális vagy születés vagy pár évvel késöbb szétválasszák, bár hallottam egyedi esetekről: két fej, láb helyett egy tesó stb. de róluk én nemtok semmit
2009. ápr. 1. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
pedig pont az első adta meg a választ...neked meg enyni eszed van
2009. ápr. 1. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell rögtön parasztkodni?

Egyáltalán nem hülyeség a kérdés!

Anno a Viasaton adtak le egy adást egy sziámi lány testvérpárról -elég felkapott a 2 lány,sok riport készült már róluk- és ott szóba került a szex téma és a "nem foglalkoztatott" lány azt mondta ő közben zenét hallgatott és teljesen ki tudta vonni magát a dolog alól,vagyis "állítólag"nem nézte és nem gondolt rá közben,hogy a testvérét épp...............!

De 2 másik párról is láttam már filmet,a lány párnak ott pl. egy pasija volt,ők "ott lent" is össze voltak nőve,a pasi meg mindkettő lelkét ápolta közben!

Egyébként 1. és 3. válaszoló,a népszeűség,pénzhajhász,élvezethajhász,mi olyan van,amit még nem próbáltam típusu emberekt pont ez hajtja!!!És kell nekik!

2009. ápr. 1. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Te is láttad a Túl közeli rokon c. filmet? :D

Csak mert az a film többek között ezt is feldolgozza. Annak ellenére, h vígjáték, igen sok mondanivalója, és tanulsága van.

Sztem a sziámi ikrek olyan szinten "össze vannak nőve", nem csak testileg, hanem szellemileg is, h ezt is meg tudják oldani. Esetleg egyszerre csinálják, vagy míg az egyik szeretkezik, addig a másik fülhallgatóval zenét hallgat, vagy elfoglalja magát. Aztán az is lehet, h nézi... De ha a másik felet (tehát nem a testvért) nem zavarja a dolog, akkor sztem nem csinálnak belőle nagy ügyet. Márpedig sztem olyan ember nem fekszik le egyikükkel sem, aki nem tudja a helyzetet elfogadni.

De másfelől igencsak ritka az az eset, ha két embert nem választanak szét.

2009. ápr. 1. 20:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy hasznos válaszokat is kaptam.

A filmet amúgy még nem láttam, de kíváncsivá tettél. :)

2009. ápr. 1. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
ez ám a gruppen :) na viccet félretéve sajnálom ezeket az embereket.
2009. ápr. 17. 21:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!