Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik el a szerelem érzése szex után?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy eleinte úgy érzem hogy kedvelek egy adott lányt és akarom őt, de aztán a szex után ez az egész elmúlik. Miért van ez? Valami pszichológiai dolog lehet? Meg a kielégülés után nem érzem azt hogy bármi komolyat akarnék a lánytól, akivel voltam.2011. júl. 16. 21:05
1/11 anonim válasza:
Jaja, mert akkor már nem vagy kanos
2/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Nem is működtek sokáig ezek a kapcsolataim. Sőt a legszivesebben szex után úgy éreztem, hogy nekem haza kell mennem :D
De a mostani barátnőmnél nem így van
3/11 anonim válasza:
"Hogy "Te velem?" Hogy ez a szerelem?!
Mert a "baszni akarót" meg a "szerelmest"
mindig keverem."
19F
4/11 anonim válasza:
ott van a kulcs a kérésedben, kedveled semmi több...
5/11 anonim válasza:
21:08 találó, kérdező még nem tudja, mi a "szerelem"
7/11 A kérdező kommentje:
De a lányok mindig megkérdezik tőlem hogy kapcsolatot akarok vagy csak szexet? Meg hogy nyugodtan legyek őszinte. És ha azt mondom hogy csak szexet, akkor persze mondják hogy hagyjam őket békén. De ha azt hazudom hogy kapcsolatot, akkor rögtön ledobják a bugyijukat.
ENNYIRE arra vágynak a nők hogy hazudjunk nekik????? Normálisak ezek???
2011. júl. 16. 21:22
8/11 anonim válasza:
Te magad mondtad ki, hogy hazudsz amikor azt mondod, hogy kapcsolatot akarsz. Ha kedvelsz valakit, akkor nem vagy szerelmes. Már te sem érted magad vagy mi?
9/11 A kérdező kommentje:
Én értem magamat, de eléggé idegesítő az hogy ha az ember szexelni akar, akkor hazudni kell a lányoknak!
2011. júl. 16. 22:11
10/11 anonim válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:08
Aki az Alvint szereti az rossz ember nem lehet:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!