Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 3ujjam befér, de még szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3ujjam befér, de még szűz vagyok. Mennyire fog így fájni a sex első alkalommal? 20L

Figyelt kérdés
Köszi a NORMÁLIS válaszokat!
2011. júl. 16. 20:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
bocs de biztos hogy szűz vagy?
2011. júl. 16. 20:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen,miért?
2011. júl. 16. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első valószínűleg azért gondolja, h nem vagy az, mert nem tud semmit a női nemi szervről, és azt hiszi, mert 3 ujjad befér már biztos sokan megd.tak, mert szerinte ez úgy működik, h az folyamatosan tágul. Csak kár, h ebből semmi sem igaz ;)
2011. júl. 16. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Azért kérdezte mert ritka az aki rá jön, hogy három ujj is simán be fér.

Amúgy a szűzhártyád állapotától függ. Nem gyakori a tágulás miatti fájdalom.

2011. júl. 16. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy mennyire fog fájni, vagy hogy fog-e fájni egyáltalán, nem csak attól függ, hogy hány ujjad fér be.

Függ még:

- érzelmi állapottól (depressziós avagy boldog és vidám vagy)

- attitűdtől (tartasz-e tőle, vagy nagyon várod már és élvezettel gondolsz rá)

- előjáték minőségétől (mennyire tud a barátod felizgatni, felhergelni szexuálisan)

- barátod péniszének vastagságától(a három ujjnyi szélesség az kb az átlagos pénisz átmérője)

2011. júl. 16. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:

fájhat így is

lévén nekem még nincs meg a world first achi [nem húztam még meg szűz csajt így férfiasan be vallom h fogalmam sincs :D de mivel semmi sem lehetetlen és mindenkinek más a fájdalom küszöbe..]

19F

2011. júl. 16. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:

szerintem olyan szüzességre, gondolt h még nem szexelt.

valszeg sportoläs közben elvesztetted.az meg 100% h mär nincs szüzhärtyäd, mivel ujjazod magad.ha meg mégis van, tévedtem.de most vegyük azt h mär kilyukadt.

az h fäjni fog-e, az szerintem nem attol függ, h akkor amikor maszturbälsz, mennyi ujjad van benned, és akkor mekkorära tägitod ki a lyukad.ha a szex elött, a fiu megfelelöen kinyal, és ujjaz, akkor ott helyben annyira benedvesedsz, és kitägulsz, h nem fog fäjni, vagy csak kicsit fog fäjni.

én ugy vagyok a szex közbeni fäjdalmakkal, h imädom: )))persze ez talän ember függö, nincs olyan barätnöm akivel ezt meg tudnäm beszélni, ugy h sajnos csak olyan véleményt tudtam irni, ami az én tapasztalataimon alapul: ).

2011. júl. 16. 21:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Három ujjnyi szélesség az hogy lenne már egy átlagos pénisz vastagsága... (vagy már megint kiderült, hogy az enyém túl vékony"

Na, de...

2011. júl. 16. 22:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: A 3 ujj nem egymás mellett van ilyenkor, mivel magának úgy nem tudná csinálni, olyasvalahogy áll, hogy a mutató és a gyűrűsújj összeér
2011. júl. 16. 22:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Ebben igazad lehet -viszont miért is ne tudná egymás mellett bedugni, ha kellőképp kitágult?

Ismét én: 24/f voltam.

2011. júl. 16. 23:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!