Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3ujjam befér, de még szűz vagyok. Mennyire fog így fájni a sex első alkalommal? 20L
Azért kérdezte mert ritka az aki rá jön, hogy három ujj is simán be fér.
Amúgy a szűzhártyád állapotától függ. Nem gyakori a tágulás miatti fájdalom.
Az, hogy mennyire fog fájni, vagy hogy fog-e fájni egyáltalán, nem csak attól függ, hogy hány ujjad fér be.
Függ még:
- érzelmi állapottól (depressziós avagy boldog és vidám vagy)
- attitűdtől (tartasz-e tőle, vagy nagyon várod már és élvezettel gondolsz rá)
- előjáték minőségétől (mennyire tud a barátod felizgatni, felhergelni szexuálisan)
- barátod péniszének vastagságától(a három ujjnyi szélesség az kb az átlagos pénisz átmérője)
fájhat így is
lévén nekem még nincs meg a world first achi [nem húztam még meg szűz csajt így férfiasan be vallom h fogalmam sincs :D de mivel semmi sem lehetetlen és mindenkinek más a fájdalom küszöbe..]
19F
szerintem olyan szüzességre, gondolt h még nem szexelt.
valszeg sportoläs közben elvesztetted.az meg 100% h mär nincs szüzhärtyäd, mivel ujjazod magad.ha meg mégis van, tévedtem.de most vegyük azt h mär kilyukadt.
az h fäjni fog-e, az szerintem nem attol függ, h akkor amikor maszturbälsz, mennyi ujjad van benned, és akkor mekkorära tägitod ki a lyukad.ha a szex elött, a fiu megfelelöen kinyal, és ujjaz, akkor ott helyben annyira benedvesedsz, és kitägulsz, h nem fog fäjni, vagy csak kicsit fog fäjni.
én ugy vagyok a szex közbeni fäjdalmakkal, h imädom: )))persze ez talän ember függö, nincs olyan barätnöm akivel ezt meg tudnäm beszélni, ugy h sajnos csak olyan véleményt tudtam irni, ami az én tapasztalataimon alapul: ).
Három ujjnyi szélesség az hogy lenne már egy átlagos pénisz vastagsága... (vagy már megint kiderült, hogy az enyém túl vékony"
Na, de...
Ebben igazad lehet -viszont miért is ne tudná egymás mellett bedugni, ha kellőképp kitágult?
Ismét én: 24/f voltam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!