Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mitől izgultok fel?
Engem a barátnőm egy kis kézimunkával, érzéki cumival, és ha a melleivel izgat. Na ilyenkor nagyon begerjedek! :D
25 F
Én attól indulok be nagyon, hogyha látom, hogy a párom mennyire kívánja,hogy nekem jó legyen, és nagyon érzékien csinálja azt,amit csinál-legyen az bármilyen dolog az abberrált dolgokon kívül. Ezen kívül, ami még nagyon extra dolog:
csók közben- nyaksimi, tarkósimi, illetve azt,is nagyon szeretem, amikor csókol, majd indul le a keze, és ahogy megfogja a farkam, akkor kb 1-2másodpercig a csókot abbahagyja, és sóhajt egy nagyot. Persze csak akkor, ha nem játszik rá, hanem valóban annyira fel van izgulva, és annyira kíván.
Kedves Kérdező!
Én pl attól mindig beindulok, ha b. nőm egy szál bugyiban beleül az ölembe ringatózik közben meg maszírozza a fejemet, ha pl csak elkezd fogdosni odalent, attól nem annyira, mert az olyan snassz számomra.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!