Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mitől izgultok fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mitől izgultok fel?

Figyelt kérdés
mostanában elég sokat gondolok a szexre de a barátomnak mostanában nincs kedve csinálni.és szeretnék megint egy forró vad estét. Hogy tudnám rávenni h kedvet kapjon a sexhez? 20/L
2011. júl. 16. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ázzon át a bugyid. Arra gerjedek, cica.
2011. júl. 16. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Engem a barátnőm egy kis kézimunkával, érzéki cumival, és ha a melleivel izgat. Na ilyenkor nagyon begerjedek! :D

25 F

2011. júl. 16. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
főzz neki vmi finomat, gyertyafények stb. vacsora után eltűnsz pár percre, előjössz a szexi fehérneműbe stb stb.
2011. júl. 16. 19:53
 4/9 A kérdező kommentje:
van valami bevállt módszer amit szerettek ha egy csaj kényeztet?:D:D
2011. júl. 16. 20:00
 5/9 paininini ***** válasza:
29%
sz*rj a mellére és verd habosra egy papuccsal de úgy hogy a plafonra is jusson :D:D 45tr
2011. júl. 16. 20:01
 6/9 A kérdező kommentje:
nem tudtam h te ezt szereted de részvétem a bnődnek:D
2011. júl. 16. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy kis fincsi dörgölőzés a cicivel, az elég kellemes tud lenni.
2011. júl. 16. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Én attól indulok be nagyon, hogyha látom, hogy a párom mennyire kívánja,hogy nekem jó legyen, és nagyon érzékien csinálja azt,amit csinál-legyen az bármilyen dolog az abberrált dolgokon kívül. Ezen kívül, ami még nagyon extra dolog:

csók közben- nyaksimi, tarkósimi, illetve azt,is nagyon szeretem, amikor csókol, majd indul le a keze, és ahogy megfogja a farkam, akkor kb 1-2másodpercig a csókot abbahagyja, és sóhajt egy nagyot. Persze csak akkor, ha nem játszik rá, hanem valóban annyira fel van izgulva, és annyira kíván.

2011. júl. 16. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én pl attól mindig beindulok, ha b. nőm egy szál bugyiban beleül az ölembe ringatózik közben meg maszírozza a fejemet, ha pl csak elkezd fogdosni odalent, attól nem annyira, mert az olyan snassz számomra.

2011. júl. 16. 21:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!