Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tapasztaltatok a fogszabál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tapasztaltatok a fogszabályzós nőkkel orális szex közben?

Figyelt kérdés

Két problémám lenne:

Szeptember óta nem voltam nővel és most a barátnőm tegnap orálisan kielégített de nem éreztem semmit, mármint a nyelvnek azt a kellemes puhaságát, a finom melegséget stb...

Ugyan ehhez kapcsolódik az a kérdésem, hogy a barátnőmnek fog-szabályzója van és hááát... úgy igazából elég kellemetlen amikor orálisan elégít ki mert a fog-szabályzója konkrétan sikálja a makkomat és úgy látom maradandó karc nyomokat is hagy... :/ (igazából nem szóltam neki mert hát először voltam vele együtt és úgy nem tudtam volna neki ezt elmondani, hogy: "édes karcolja a farkamat a fogszabályzód". De ez így nagyon nem jó mert az élvezkedés helyett a sikítást fogtam kb. vissza egy fél órán keresztül:D

Igazából ez így most viccesen hangzik és még én is elmosolyodok, ahogy így rágondolok de azért akkor is elég nagy probléma :S

A két kérdésemnek lehet egymáshoz köze? Mármint annyira intenzíven "sikálta" a péniszemet hogy emellett az orális szex érzése nem is érződött, vagy a kettő között semmi összefüggés?

Egyébként így kiegészítésnek ideírom, hogy barátnőm nem tudott elvinni és még magamat sem abban a 45 percben.

2011. júl. 16. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

A párom nevében tudok nyilatkozni. Nekem is fogszabályzóm van (márciustól), és az égvilágon semmi különbséget nem érez a kétfajta orális között. Ilyenkor szólni kell a párodnak! Én pl. kevésbé szorítom rá a számat (mert az már nekem is kellemetlen), és vigyázok, hogy még véletlenül se érjen hozzá a fogszabályzó. Meg lehet oldani, de néma gyereknek...

19/L

2011. júl. 16. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:

szegény...legközelebb finoman tedd szóvá, hogy a fogszabályzó miatt nem kellemes.

így meg sem sértődhet, mert nem az ő hibája, hanem a dróté.

egyébként exem mikor beújított csajt, az is fogszbis volt, és azt mondta, kínok kínját álta ki...

és hogy alig várta, míg leszedik a csajról.

2011. júl. 16. 19:37
 3/7 A kérdező kommentje:
és arra mit tudtok mondani, hogy nem éreztem semmit a nyelvjátékában?:/ Tehát egy lágy melegséget de azt is a legalsó fokon:/
2011. júl. 16. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:

hát megmondom neked konkrétan, hogy a témához 100%-ban hozzávágó infót nem tudok adni.

Viszont, engem körül kellett metélni 1 éve. (értelmes ember nem kezd el zsidózni/izmaelitázni, mivel pusztán orvosi okokból volt az egész!)

Azóta nagyon kényes vagyok az orálra. Hogyha pl valaki nagyon vadul/kezezve csinálja, akkor lekonyulni nem konyulok le, de elmegy a kedvem az egésztől, és vagy nagyon komoly agymunka kell, hogy elmenjek, vagy pedig nem is sikerül.

Amúgy szólj neki, mert ha pl 3-4 alkalom után szólsz, akkor:

1. eltűnik a varázs, rossz emlék lesz az egész, és lehet, nem lesz hozzá akkora kedved

2.ha később megtudja, rosszul fog neki esni, hogy miért nem szóltál neki. Jogosan.

2011. júl. 16. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja és még kiegként annyit, hogha valaki vadul csinálja, én is arra ügyelek, hogy "kiszorítsam" a fájdalmat a fejemből. Olyankor jót nem érzek.
2011. júl. 16. 19:53
 6/7 paininini ***** válasza:
ne fogazz !!!!!
2011. júl. 16. 20:05
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, továbbiakat még szívesen várom:)
2011. júl. 16. 20:05

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!