Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sxy kérdése:
Hogyha esőtáncot járok szex előtt és nem védekezünk akkor nem lesz terhes a lány?
Figyelt kérdés
Egyik barátomnak bejött azért kérdezem!2011. júl. 16. 17:27
22/30 A kérdező kommentje:
ya és am 16f vagyok..
2011. júl. 16. 18:37
23/30 anonim válasza:
72% te hülye vagy akkor ne hidd el :D
24/30 anonim válasza:
én már megszívtam az esőtánccal :( 3as ikrek lettek szerintem a bécsi keringő lesz az igazi próbáld ki ;)
25/30 anonim válasza:
19:04-es
jól olvastam, hogy azt írtad "akkor ne hidd el" anyám ebbe a témába 18 alatt nem engednék be senkit
olyan mint ha egy dedós írt volna
26/30 anonim válasza:
ha gondolod salsa-t is nyomj :'''DD de télleg ennyire hülye vagy?? ::D am jót röhögtem :'D
27/30 A kérdező kommentje:
Lefeküdtem a barátnőmmel természetesen előtte esőtánc meg salsa és egy kis bécsikeringő..
Remélem beválik szurkoljatok!
2011. júl. 16. 21:56
28/30 anonim válasza:
xDDD Ez tetszik... Lehet a haverod bnője fg-t szedett?? Ha a tied nem szed nagyon nagy baj lesz !!
De jót röhögtem istenem! :DD Egyébként nem értem mit kell hülyézni szegény gyereket!
Csak minket szórakoztat ;)
Legalább is engem nagyon . :)))) 21/L
29/30 anonim válasza:
Ugyan már kamu, de jó a kérdező kreativitása :D:D Jót röhögtem, kár hogy kitörlik
30/30 anonim válasza:
19:46, utolsó 2 is azt írta amit én, 4 regisztrációm már csak nincs :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!