Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A homoszexuálisok tudnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisok tudnak szexelni nővel, egészséges családi életet élni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
hát szerintem tudnának,de ha homoszexuális,miért feküdne le egy nővel?
2011. júl. 16. 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Szexelni tudnak persze, de egészséges családi életet élni...kétlem...ez kb. olyan mintha megerőszakolnád saját magad. Semmi értelme. Ha meleg valaki hát meleg, engem nem zavar, genetikailag ilyen, nyilván nem saját maga döntötte el, hogy én márpedig keddtől homokos leszek. Ami nem megy azt nem kell erőltetni kész.
2011. júl. 16. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

tudnak persze, de ez sztem megnyomoríthatja őket lelkileg...

csak képzeld el, hogy te hetero vagy, de el kéne játszanod, h meleg vagy, úgy kéne élned, egy azonos neművel kéne szexelned, holott egyáltalán nem vonzódsz hozzá..

2011. júl. 16. 16:10
 4/9 skarma ***** válasza:
100%
Nem lenne egészséges családi élet, mert nem lenne szerelem a nő és a "férfi" között, a nő sem lenne boldog, pláne a másik. Miért kéne erőszakot vennie magán? Egészségesebb lenne akkor már nem elfojtani magát, hanem egy másik férfival élni. Akkor lehet boldog, márpedig ez a fontos.
2011. júl. 16. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
persze hogy tudnak.Nagyon sok férfi él házasságban,feleséggel,gyerekkel,eltitkolva a homosexualitását és közben titkos viszonyt folytat egy másik férfivel.Csak a lebukás veszélye fenntáll és hát jó ha odafigyel a védekezésre,ne hogy az asszony is elkapjon valamit.
2011. júl. 16. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem ilyen pasit. Full homoszex. Teljesen hétköznapi, egészen más okból vált el 8 év után, két gyereke van.
2011. júl. 16. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 éves koromig elnyomtam magamban, hogy meleg vagyok, normális életet akartam, gyerekeket, családot. Megismerkedtem egy lánnyal aki jól nézett ki, megpróbáltam szinte abszolút nem gondolni arra aki valójában vagyok. 2 évet együtt voltunk viszont semmit nem éreztem iránta ellenben a szex terén mindig jól teljesitettem. Igaz, csak egy menetig birtam de mindig müködött. De mivel nemvolt érzelem, egy idő után elkezdtem sablonosnak érezni, nem akartam megcsókólni csak kényszernek éreztem az egészet. 2 év után beláttam, hogy bármennyire is optimista vagyok , nem lehetek heteró, meleg vagyok. Belegondoltam abba, hogy a csaj aki mellettem van már két éve velem sohasem lessz igazán boldog, és milessz később, ha gyerekek lesznek, család.. Ezen filóztam kb 1 hétig majd szakitottam vele, persze jöttek a miért kérdések igy elmondtam neki.. Még vagy 3 hónapig nem beszélt velem aztán barátok lettünk.. Nem bántam meg, hogy eldobtam a kapcsolatot sőt örületem, hogy igy ő is igazi párt találhat egy heteró férfi személyében, és nekem is kialakul majd valahogy.. Dsy
2011. júl. 17. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó: ez durva volt :OO
2011. júl. 18. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, Smyle, valóban durva... De sajnos megtörtént .

Dsy

2011. júl. 18. 17:22

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!