Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az az óvszer, ami átlagban mindenkinek jó?
Figyelt kérdés
Úgy értem, amit ha megveszek,akkor tuti jó lesz egy olyan férfinak akinek nem vagyok tisztában a méreteivel:)
Évekig fogamzásgátlót szedtem és anno is,nem én gondoskodtam az óvszerről.és hát sose lehet tudni, úgyh úgy gondoltam h ideje lenne venni...
2011. júl. 16. 15:34
1/3 anonim válasza:
normál gumi,akármelyik jó.ha ugy érzed h kicsi a bré vegyél fehér lifestylest,az duplarétegű,mint a lemez ;)
2/3 anonim válasza:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!