Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok elelvezni?
Figyelt kérdés
egy fiatal csaj vagyok ,imadok sexelni ,de nem tudok elelvezni.csak ha magamnak ,csinalom.miert van ez? netan frigid vagyok?koszi a valaszokat elore is !2011. júl. 16. 14:36
1/12 Futurare válasza:
napi 1, nem több! próbáld meg jobban kívánni a szexet, és olyan partnerrel csinálni, akit mondjuk 2 hétnél régebb óta ismersz....
bocs ha mellé lőttem
2/12 A kérdező kommentje:
probaltam kivarni 2 -3 hetet is,iszonyatosan bevoltam indulva de akkor sem tortent meg.
2011. júl. 16. 14:42
3/12 anonim válasza:
Azért nem tudsz elélvezni mert nem VELEM csinálod!:D
Ha el akarsz élvezni csak szóljál nekem....:)
4/12 A kérdező kommentje:
ez nem fog osszejonni de azert koszi a segitseget. :)
2011. júl. 16. 14:48
5/12 anonim válasza:
a nők 90%a nem tudja elérni szexxel az orgazumust
izgasd szex közben a csiklód
6/12 anonim válasza:
Lehet még nem szoktatok annyira össze, hogy teljesen ki tudj kapcsolni. Vannak nehéz esetek! Én a barátnőmnél majdnem 3 év alatt értem el, hogy legyen orgazmusa. Azóta pedig már rengetegszer volt neki. A titok csak annyi, hogy egy kicsit agresszívabbnak kell lennem. :)Lehet nálad más a nyitja a dolognak.
8/12 A kérdező kommentje:
21 vagyok!
2011. júl. 16. 16:25
9/12 anonim válasza:
próbáltál már közbe zsiroskóbászra gondolni?
10/12 anonim válasza:
próbáltál már közbe zsiroskóbászra gondolni?
ez mega loooool :D:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!